Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει από 8 Δεκεμβρίου στις τηλεοπτικές οθόνες

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει από 8 Δεκεμβρί...

Μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και είπε γιατί αποχώρησε από το Open

«Tο μόνο που με πιάνει τώρα είναι, μην ψοφήσω και πάθω τίποτα και δεν έχει το παιδί μου εμένα δίπλα του», αυτό ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Νέο Έψιλον, με την εκπομπή Annita Airlines, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:30. Την παρουσιάστρια συνάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha και μίλησαν για πολλά…

Για την ηλικία της η Αννίτα Πάνια είπε πως «κοντεύω τα 50 να ξέρεις! Προχθές το κατάλαβα δεν το είχα καταλάβει, είχα μείνει στα 48 κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν με έχει πιάσει κρίση ηλικίας το μόνο που με πιάνει τώρα είναι, μην πάθω τίποτα και δεν έχει το παιδί μου εμένα δίπλα του. Κατά τ’ άλλα δεν έχω θέμα».

Όσο για την αποχώρηση της από το κανάλι Open σύμφωνα με ανάρτηση του zappit.gr, η Αννίτα Πάνια ανέφερε ότι, «έφυγα κουρασμένη από εκεί γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ κάποιοι άνθρωποι εκεί με όλα αυτά τα εσωτερικά, διαδικαστικά… Με γεγονότα τα οποία είναι κουραστικά και ψυχοφθόρα, τύπου κανονίζουμε κάτι για να είμαστε εκεί, έχουμε δώσει τα χέρια και τελευταία στιγμή σαν να μην έγινε τίποτα και όλως τυχαίως μαθαίνεις Ιούνιο μήνα. Αυτά τα πράγματα είναι ψιλοπερίεργα και λες κάποια στιγμή δεν έχει πλάκα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight