Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΡΑΜΑ "Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΗ ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΑΙΚ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦ...

Το φιλμ "βγαίνει" 13/12, θα έρθει και Πάτρα

Το φιλμ «Ο Δικός της Πόλεμος - A Private War», που το Ελληνικό κοινό θα απολαύσει στις αίθουσες από την ερχόμενη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 σε διανομή της Odeon, διεκδικεί 2 Χρυσές Σφαίρες – Golden Globes και πιο συγκεκριμένα είναι υποψήφιο στην κατηγορία του καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου για την καθηλωτική ερμηνεία της Ρόζαμουντ Πάικ που ενσαρκώνει στην ταινία, ένα υπαρκτό πρόσωπο, την διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια Μαρί Κόλβιν καθώς και στην κατηγορία του τραγουδιού για το συγκινητικό κομμάτι "Requiem for a Private War" που ερμηνεύει η Άνι Λένοξ.

Το φιλμ «Ο Δικός της Πόλεμος» που στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής έχει κάνει μικρή επιτυχία παρά τις καλές κριτικές (89% στο rotten tomatoes) έχοντας φτάσει σε εισπράξεις το 1,7 εκατ. δολάρια, η υποψήφια για το «Gone girl», Όσκαρ Ρόζαμουντ Πάικ ενσαρκώνει την ατρόμητη πολεμική ανταποκρίτρια Μαρί Κόλβιν, σε μια συγκλονιστική ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Μαρί Κόλβιν (η βραβευμένη με Όσκαρ Ρόζαμουντ Πάικ) είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες πολεμικές ανταποκρίτριες της εποχής μας. Το επαναστατικό και ατρόμητο πνεύμα της την τοποθετεί πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης με σκοπό να δώσει φωνή στους αδύναμους, θυσιάζοντας την προσωπική της ζωή.

Η αποστολή της να δείξει με κάθε κόστος την πραγματική φρίκη του πολέμου μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Πολ Κονρόι (Τζέιμι Ντόρναν) τους οδηγεί στην πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής τους, στην πολιορκούμενη πόλη Χομς της Συρίας. Παίζει και ο Στάνλει Τούτσι. Το σενάριο είναι βασισμένο στη συναρπαστική ζωή της Μαρί Κόλβιν και με τη σκηνοθετική υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Μάθιου Χάινεμαν - Matthew Heineman.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture