Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ...

Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από τις 2 συναυλίες

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκεται η Πολυφωνική Χορωδία, καθώς λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από τις 2 συναυλίες του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου. Όλοι οι συντελεστές του δηλώνουν πανέτοιμοι, εν μέσω της έντονης δραστηριότητας των προβών των τελευταίων ημερών που προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

Ο ενθουσιασμός και η προσμονή για τις 2 συναυλίες του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα των χώρων της Πολυφωνικής και οι τελευταίες λεπτομέρειες έρχονται να συμπληρώσουν το ήδη καλοδουλεμένο αποτέλεσμα.

Τι θα δούμε φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο;

Πέντε από τα Χορωδιακά Τμήματα της Πολυφωνικής, και πιο συγκεκριμένα, την Προπαιδική και Παιδική Χορωδία, την Νεανική και το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα "Εμμέλεια¨και φυσικά την Μικτή Χορωδία. Επίσης, δύο Ορχηστρικά Σχήματα, την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής και την 40μελή Συμφωνική Ορχήστρα Sinfonica η οποία και  αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς.

Θα δούμε επί σκηνής και την Ακαδημία  Χορού και Dance A της Ελένης Μπαλαφούτη που τα τελευταία χρόνια δίνει τον χορευτικό παλμό στο Κοντσέρτο.

Σημαντική θα είναι η παρουσία των δύο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών, Μίνας Πολυχρόνου [soprano] και Γιάννη Γιαννίση [baritone] που θα τιμήσουν  με την παρουσία τους τις 2 συναυλίες.
Ξεχωριστή στιγμή θα αποτελέσει η βράβευση του Μαέστρου Δημήτρη Μποτίνη για την πολυετή καλλιτεχνική προσφορά του στο μουσικό "γίγνεσθαι", ο οποίος και θα διευθύνει επί σκηνής κάποια μουσικά κομμάτια.

Συντονιστής του Καλλιτεχνικού προγράμματος όπως πάντα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού της Πολυφωνικής Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.

Εν αναμονή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture