Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

PIRELLI CALENDAR: ΜΕ ΤΗ ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΝΤΙΒΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

PIRELLI CALENDAR: ΜΕ ΤΗ ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το διάσημο ημερολόγιο αλλάζει προφίλ

O θρυλικός σκοτσέζος φωτογράφος Albert Watson ανέλαβε το νέο Pirelli Calendar με αισθησιακές βαμπ μούσες τις Τζίτζι Χαντίντ, Μίστυ Κόπλαντ, Τζούλια Γκάρνερ και Λετίσια Κάστα σε ύφος κινηματογραφικής ταινίας. Όπως εξήγησε, ήθελε να ξεφύγει από τις σέξι pin up φωτογραφίσεις και τα λάγνα πλάνα στην πλαζ του ημερολογίου στο παρελθόν. Η παρουσίαση έγινε σε επίσημο lunch gala στο Μιλάνο με την 23χρονη καλιφορνέζα super model Τζίτζι να ζαλίζει τους φωτογράφους με μαύρο μάξι Zac Posen σε old Hollywood style.

Όμως παρέστησαν και άλλες κυρίες στην εκδήλωση στο Hangar Bicocca: Η αγέραστη 52χρονη σταρ Χάλε Μπέρι με ρομαντικό φόρεμα Aaadnevik και τα μοντέλα Ιζαμπέλι Φοντάνα με ασημί παγιέτες και Αννα Μπεατρίζ Μπάρος με μαύρη διάφανεια λάμπρυναν ως καλεσμένες το red carpet. Η 24χρονη ηθοποιός του Netflix Τζούλια Γκάρνερ με Miu Miu κρόσια, η 36χρονη αφροαμερικανίδα μπαλαρίνα Μίστυ Κόπλαντ με σατέν τουαλέτα Roberto Cavalli και η 40χρονη γαλλίδα καλλονή Λετίσια Κάστα  με ασπρόμαυρη μουσελίνα, ως πρωταγωνίστριες του ημερολογίου, δεν έλειψαν βέβαια από το γεγονός.

 

Στο ημερολόγιο με τίτλο «Dreaming», που ενθαρρύνει τις γυναίκες να ακολουθούν τα όνειρά τους, συμμετέχουν επίσης σαν παρτενέρ των πρωταγωνιστριών ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Γουάνγκ και ο χορευτής Σεργκέι Πολούνιν.  Θυμίζουμε πως η έκδοση διακινείται σε πριβέ επίπεδο για τους φίλους και πελάτες της εταιρείας και δεν πωλείται. Εχει γράψει όμως τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας. Το πρώτο ημερολόγιο του 1964 είχε φόντο τη Μαγιόρκα και μια από τις φωτογραφίες που έχει αφήσει εποχή ήταν της 19χρονης Κέιτ Μος τo 1994. Σας έχουμε μια πρώτη γεύση των καινούριων φωτογραφιών για τους μήνες του 2019, οι λήψεις έγιναν σε Μαιάμι και Νέα Υόρκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View