Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Είχαν δέσει τα πόδια της Ελένης και την πέταξαν στη θάλασσα -Ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα πεθάνει...

Είχαν δέσει τα πόδια της Ελένης και την ...

Ξανά στον Ανακριτή σήμερα οι δυο νεαροί δράστες

Στον ανακριτη οδηγούνται εκ νέου σήμερα στη 1 μετά το  μεσημέρι ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας που κατηγορούνται για τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο μεταξύ σοκάρει η εικόνα με τα δεμένα πόδια της κοπέλας κατά τον εντοπισμό της απο τους λιμενικούς. Οι δράστες φαίνεατι οτι δεν ήθελαν να αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην 21χρονη όταν την πέταξαν γυμνή, βαριά τραυματισμένη και ημιλιπόθυμη στη θάλασσα.

Για την ώρα από τις έρευνες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της φοιτήτριας.

 

Σοκαριστική είναι η έκθεση του ιατροδικαστή που δείχνει πως η άτυχη κοπέλα υπέστη φρικτό βασανισμό στα χέρια των δραστών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα χτυπήματα που είχε υποστεί τόσο με γροθιές όσο και με το σίδερο θα οδηγούσαν στο θάνατό της. Είναι ενδεικτικό ότι από το χτύπημα με το σίδερο στο κεφάλι κόπηκε μέρος του ενός της αυτιού.

Ακόμη και αν οι δολοφόνοι της δεν την έριχναν στη θάλασσα θα είχε πεθάνει, αναφέρει ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του.

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό, οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φαίρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου Ρόδιτη και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα όπου και βρέθηκε.

Ο 19χρονος Αλβανός υπέδειξε στους Λιμενικούς το σημείο όπου πετάχθηκαν τα ρούχα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο την κοπέλα και την τραυμάτισαν σοβαρά.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου περιμένει επίσης την υποβολή νομότυπης έγκλησης από την οικογένεια Τοπαλούδη για την έναρξη νέας και αυτοτελούς έρευνας για τον ποινικό κολασμό όλων εκείνων που πίσω από την ανωνυμία των social media με την χρήση troll λογαριασμών αλλά και ορισμένοι επωνύμως, επιχείρησαν με χυδαίες αναρτήσεις να αμαυρώσουν την εικόνα της με άθλιους χαρακτηρισμούς, ενώ οι έρευνες για τον αδόκητο χαμό της ευρίσκοντο σε εξέλιξη.

Ο πατέρας του θύματος κ. Ιωάννης Τοπαλούδης έχει ήδη αιτηθεί σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον των λιμενικών που διενήργησαν την προανάκριση για το έγκλημα την άσκηση ποινικής δίωξης και τη διενέργεια σχετικής έρευνας για τον εντοπισμό τους, πλην όμως δεν είχε υποβληθεί το σχετικό παράβολο για να επιληφθούν νομίμως οι αρχές καθώς τα αδικήματα που τελέστηκαν δεν διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι αναμένει και μάλιστα άμεσα να υπογραφεί από την οικογένεια νέα εξουσιοδότηση προς τούτο και θα υποβάλει νέα μήνυση για να κινηθεί η έρευνα με μέριμνα των αστυνομικών – ερευνητών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης, στα social media, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα εξαπολύουν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας εναντίον μίας κοπέλας που δεν βρίσκεται στη ζωή.Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα, προσπαθώντας αφενός να συνειδητοποιήσουν τι έχει γραφτεί, ενώ άλλοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναφορά των λογαριασμών στην Δίωξη. Τα προφίλ από τα οποία προέρχονται τα εμετικά σχόλια φαίνονται ως δύο στον αριθμό, ωστόσο αρκετοί επισημαίνουν ότι ίσως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις