Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος από τον εντοπισμό του δάσκαλου δημοτικού σχολείου που εντοπίστηκε με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Σάλος από τον εντοπισμό του δάσκαλου δημ...

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 41χρονος δάσκαλος δημοτικού που συνελήφθη στη Βοιωτία από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εδωσε στη δημοσίοτητα η ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα λήψης και διαμοιρασμού αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιων εντόπισαν τον υπολογιστή του δασκάλου όπου βρήκαν πάνω από 279 αρχεία σκληρού πορνογραφικού υλικού.

Ο δάσκαλος  με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα είχε τοποθετηθεί το Σεπτέμβριο στο σχολείο χωριού της Βοιωτίας και παρότι έμενε στο χωριό σπάνια οι κάτοικοι τον είδαν να κυκλοφορεί στο δρόμο ή σε κάποιο από τα καταστήματα.

Από το σπίτι του 41χρονου  που έφερε μέχρι πρότινος και την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο (2) εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, τρεις (3) εσωτερικούς σκληρούς δίσκους και ένα (1) στικάκι (usbflashdrive).

Από την πρώτη στιγμή και την επιτόπια έρευνα οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο συλληφθείς από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2018 με τη χρήση τουλάχιστον 17 διαφορετικών IP διευθύνσεων, κατείχε και διαμοίραζε τουλάχιστον 279 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια, έχουν αποσταλεί ήδη στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα συμπληρώσουν τη σχετική δικογραφία.

*Με στοιχεία από lamiareport

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις