Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ακαδημία Γονέων" σήμερα στην Πάτρα - Επιστήμονες μιλούν στους γονείς για τα προβλήματα συμπεριφοράς παιδιών κι εφήβων

"Ακαδημία Γονέων" σήμερα στην ...

Στην Αγορά Αργύρη στις 5.30 το απόγευμα

Πραγματοποιείται σήμερα στην Πάτρα - για πρώτη φορά στην Αχαΐα- η εφαρμογή του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων»  με τη συνδιοργάνωση της  Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού, του Πανεπιστήμιο Αθηνών και του Κλινικού Παρατηρητήριου για τη Διαγνωστική Εκτίμηση επικίνδυνων Συμπεριφορών στην Εφηβεία.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επιστασία του Δρ. Ιωάννη Δρίτσα, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Οι Ακαδημίες Γονέων στην Πάτρα πραγματοποιούνται παράλληλα με άλλες Ακαδημίες σε 12 περιοχές της Αττικής και σε άλλες πόλεις της χώρας κι έχουν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας παιδιων κι εφήβων.

Σήμερα στις 5.30 στην Αγορά Αργύρη θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία – Ελένη Χέλμη, Ψυχολόγο, Φιλόλογο, MSc MSc Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ και ΔΕΠΥ, Ανίχνευση, Διάγνωση, Αντιμετώπιση».

Συμμετέχουν το Σωματείο Καλλιπάτειρα, την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, την Ομοσπονδία Γονέων κ Κηδεμόνων Αχαΐας, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, και τα Πειραματικά σχολεία Λάγγουρα Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις