Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια για τον Γρηγορόπουλο –Κατέβασαν τον "Αίαντα" για να σπάσει τα οδοφράγματα- ΦΩΤΟ

Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια για ...

24 προσαγωγές μέχρι ώρας

20:55 Με δυο «Αύρες» που πήγαν πριν από λίγο στα Εξάρχεια, προσπαθεί η αστυνομία να ρίξει τα οδοφράγματα που έχουν στήσει νεαροί κουκουλοφόροι στις οδούς Στουρναρη Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη.

Εξάλλου, πριν από λίγο έπιασε φωτιά μπαλκόνι διαμερίσματος σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, η οποία όμως έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Τα επεισόδια συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων με κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες και αλλά αντικείμενα και τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών.

 

20:35 Επεισόδια σημειώνονταν περί τις 20:00 στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με «πυρήνα» την οδό Στουρνάρη. Νεαροί πετούσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, κομμάτια από μάρμαρο και διάφορα άλλα αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να τους απωθήσουν.

Παράλληλα, επεισόδια σημειώνονταν και στην οδό Τοσίτσα, όπου το σκηνικό ήταν ανάλογο.

Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν τον "Αίαντα", το ειδικό όχημα που πετά νερό για να σπάσουν τα οδοφράγματα.

 

 

 

19:00 Σε 24 προσαγωγές, συνολικά, έχει προχωρήσει έως νωρίς το βράδυ της Πέμπτης η αστυνομία, για επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Το μεσημέρι είχαν προσαχθεί δέκα άτομα για επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, κατά τη διάρκεια του μαθητικού-φοιτητικού συλλαλητηρίου για τον Αλ. Γρηγορόπουλο, ενώ άλλα 14 προσήχθησαν αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις