Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ύστατο χαίρε στον Σπύρο Δούκα της «Πελοποννήσου» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ύστατο χαίρε στον Σπύρο Δούκα της «Πε...

Τελευταίο «αντίο» στον επί 24 χρόνια εκδότη της εφημερίδας

Συγγενείς, φίλοι, και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα τον, επί 24 χρόνια εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» της Πάτρας, Σπύρο Δούκα, που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, χοροστατούντος του επισκόπου Κερνίτσης, Χρύσανθου.

Επικήδειους εκφώνησαν ανιψιός του εκλιπόντος, Νίκος Δούκας, ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κωνσταντίνος Μάγνης, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Πάτρας, Νίκος Δούρος και ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του Σπύρου Δούκα, στην προσφορά του στην ενημέρωση, στον περιφερειακό τύπο και στην κοινωνία.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και Νίκος Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκδότες, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο ευρωπαίος επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις