Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Δούκα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Δού...

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα η κηδεία του πρώην εκδότη της Πελοποννήσου

Το ύστατο «χαίρε» στον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρο Δούκα, απεύθυναν το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, οι άνθρωποι της εφημερίδας και ο πολιτικός κόσμος της περιοχής. Η κηδεία του Σπύρου Δούκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, έγινε από τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παρόντες στην κηδεία ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρώην βουλευτής Μ. Μπεκίρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καρπέτας, οι εκδότες κκ Χριστόπουλος, Αλεξόπουλος και Χριστόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, Γιάννης Δημαράς και Ανδρέας Καράβολας. ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, η Βίβιαν Σαμούρη, ο Νίκος Τζανάκος, ο Σπ. Πολιτης , ο Νίκος Τσούκαλης, ο Νίκος Δούρος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Γιάννης Μάκκας, ο πρώην βουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου, ο Θεόδωρος Δούρος, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις