Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκι Ντρίο: Πιο σέξι πεθαίνεις- ΦΩΤΟ- Η παίχτρια του GNTM είχε πέσει θύμα bullying

Μέγκι Ντρίο: Πιο σέξι πεθαίνεις- ΦΩΤΟ- Η...

Είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι

Μία από τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στο reality μόδας Greece’s Next Top Model ήταν αναμφισβήτητα αυτή της Μέγκις Ντρίο. Το εκρηκτικό μοντέλο ξεχώρισε τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση όσο και για τον έντονο χαρακτήρα της.

Το  μοντέλο που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη κι έδωσε συνέντευξη στο «Down Town» όπου μίλησε για την ζωή της, τις σπουδές της, το GNTM αλλά και τους haters. Όσον αφορά τις σπουδές της, η όμορφη Μέγκι αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 17 χρονών, ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της. Έτσι λοιπόν, έφυγε για 4 μήνες στην Τουρκία, μετά για 2 χρόνια στην Ιταλία, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της και παράλληλα σπούδαζε Αγγλικό Δίκαιο στο Λονδίνο, όπου έμεινε 1.5 χρόνο. Πριν λίγους μήνες πήρε το πτυχίο της και πλέον είναι και επίσημα δικηγόρος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου τι σε έφερνε στα όρια σου μέσα στο σπίτι το μοντέλο απαντά: «Οι καβγάδες, αλλά και το ότι ήμασταν κλεισμένες χωρίς κινητά, χωρίς επαφές με τους έξω. Πολλές φορές ήθελα να μιλήσω με τη μητέρα μου να πάρω μια συμβουλή και δεν μπορούσα.Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Έκλαιγα τα βράδια στον ύπνο μου. Τα ξημερώματα ένιωθα την απουσία της μητέρας μου, ξυπνούσα και έκλαιγα. Είχα πιεστεί πολύ. Δεν ήμουν σκύλα, ήμουν απλών αληθινή. Όλες τους έκαναν τέτοια σχόλια αλλά off κάμερα».

 

 

Τέλος, η Μέγκι παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα bullying. Ειδικότερα, ανέφερε: » Ναι, είχα δεχτεί bullying όταν είχα έρθει στην Ελλάδα. Είχα δυσκολευτεί και να βρω δουλειά. Ζοριζόμουν πολύ να δείξω το διαβατήριό μου. Έλεγαν «τώρα αυτή είναι από Αλβανία, να την προσέξουμε λίγο;». Που αυτό πληγώνει όταν είσαι 17 χρονών, γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Σε βοηθάει όμως να σκληραγωγηθείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight