Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζίτζι Χαντίτ και Λετίσια Κάστα πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2019

Τζίτζι Χαντίτ και Λετίσια Κάστα πρωταγων...

Το ημερολόγιο της Pirelli θεωρείται «αντικείμενο πόθου» για τους πιστούς συλλέκτες του

Η Ιταλική εταιρεία ελαστικών Pirelli παρουσίασε στο Μιλάνο το 46ο ημερολόγιό της, σε μια εκδήλωση όπου έδωσαν το παρών ο φωτογράφος Άλμπερτ Ουάτσον, οι ηθοποιοί Τζούλια Γκάρνερ και Λετίσια Κάστα, η χορεύτρια Μίστι Κόπλαντ και το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίτ.

Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 1964, το ημερολόγιο της Pirelli αναδείχθηκε σε «αντικείμενο πόθου» για τους πιστούς συλλέκτες του. Το ημερολόγιο εκδίδεται σε 12.000 αντίτυπα και προσφέρεται ως δώρο σε σημαντικούς πελάτες ή προσωπικότητες της showbiz.

Φέτος, η Pirelli επέλεξε τον Σκωτσέζο φωτογράφο Άλμπερτ Ουάτσον, ηλικίας 76 ετών, που έχει επιμεληθεί δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών μόδας.

Γνωστός για τα πορτρέτα του, όπως εκείνο του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς και του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο Ουάτσον αποφάσισε να αφηγηθεί με τον φακό του τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: της Τζούλιας Γκάρνερ, που απαθανατίζεται καταγοητευμένη από τη φύση, της Λετίσια Κάστα ως μία ζωγράφο, τη Μίστι Κόπλαντ ενώ χορεύει και τη Τζίτζι Χαντίτ, ως μια πλούσια γυναίκα που υποφέρει από μοναξιά.

Αυτή η έκδοση σηματοδοτεί την επιστροφή του απόλυτου γυμνού, που απουσίαζε από το 2016, με δύο φωτογραφίες αυτού του είδους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight