Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έβγαλε & διαθέτει αναμνηστικά tshirt

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έβγαλε &a...

Τρεις ταινίες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο φετινός α' κύκλος προβολών

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας συνεχίζει τις εκπλήξεις καθότι τη φετινή χρονιά γιορτάζει τα σαραντάχρονα της από τότε που δημιουργήθηκε, το 1978.

Μετά την ωραία, πολυτελή ειδική έκδοση που έκανε με την ιστορία της Λέσχης, τις δραστηριότητες της και όλες τις ταινίες που πρόβαλλε όλα αυτά τα χρόνια, η επικεφαλής του σινεφίλ σωματείου της πόλης της Πάτρας που έχει καταφέρει να έχει ένα πιστό κοινό που μάλιστα συνεχώς ανανεώνεται και περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες, Ελένη Δάσιου πήρε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Πατρινή εταιρεία ένδυσης Dur AE που είναι εκ των χορηγών των προβολών της Λέσχης και έβγαλε ωραία μαύρα tshirt που γράφουν "40 χρόνια Κινηματογραφική λέσχη Πάτρας".

Τα αναμνηστικά μπλουζάκια που ήδη γίνονται ανάρπαστα κοστίζουν 5 ευρώ έκαστο και είναι από πολύ καλής ποιότητας μακό και μπορεί κάποιος να τα βρει στο φουαγιέ των Odeon Veso Mare τις Δευτέρες που πραγματοποιούνται οι προβολές.

Από πλευρά προβολών ταινιών έμειναν μόλις 3 ταινίες για να ολοκληρωθεί ο φετινός 1ος κύκλος ενώ ο 2ος που ήδη ετοιμάζεται και καταρτίζεται θα μας φέρει άλλες 14 αξιόλογες και νέας σοδειάς ταινίες. Την περασμένη Δευτέρα 3/12 οι σινεφίλ είχαν την ευκαιρία να δουν το φιλμ «Beast» του Μάικλ Πιρς, μία Εγγλέζικη ταινία που είχε παιχθεί και στα Φεστιβάλ Τορόντο και Σάντανς που άφησε γενικά καλές εντυπώσεις καθώς ήταν ένα ψαγμένο κοινωνικό φιλμ με στοιχεία μυστηρίου και θρίλερ και με ένα αναπάντεχο, αινιγματικό φινάλε.

Την προσεχή Δευτέρα 10/12 πάντα σε 3 προβολές στις 18.00, 20.15 και 22.30 έχει προγραμματιστεί ένα φιλμ που είναι Γερμανοισραηλινής συμπαραγωγής με τίτλο «Κρυφή συνταγή» σε σκηνοθεσία Οφίρ Ραούλ Γκράιτσερ που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές ενώ στις 17/12 που ετοιμάζεται και γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο χάπενινγκ, θα προβληθεί το φιλμ από την Ισπανία «Ένα αξέχαστο καλοκαίρι» της Κάρλα Σιμόν. Η επάνοδος θα γίνει στις 7/1/2019 με την τελευταία ταινία του α’ κύκλου της σαιζόν.

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας είναι και το thebest.gr.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture