Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη το πάλεψε στα playoffs του The Voice & θα πάει στα live

Η Πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη το πάλεψε στ...

Παρότι είχε αποκλειστεί στα knockouts, στη 2η ευκαιρία που της δόθηκε, "έσκισε"

Κατά πολλούς ήταν αδικία ή και ατυχία που η 24χρονη Πατρινή τραγουδίστρια Δήμητρα Θεοφανίδη είχε σταματήσει την πορεία της στο φετινό The Voice στο Σκάι, στην φάση των knockouts.

Έτσι μόλις της δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία (μία καινοτομία στο φετινό The Voice) να ξαναπροσπαθήσει μαζί και με άλλους διαγωνιζόμενους, η Δήμητρα Θεοφανίδη έβαλε τα δυνατά της, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό επί σκηνής τραγουδώντας το «Listen» της Beyonce (στο επεισόδιο που είδαμε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 το βράδυ) και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την 4μελή ομάδα των παιδιών με κόουτς τον Σάκη Ρουβά που επανήλθαν και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live του τραγουδιστικού, διαγωνιστικού σώου και πιο συγκεκριμένα για τα live cross battles.

Ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος και υψηλού επιπέδου και πολλοί πίστεψαν πως ο παίκτης που θα περνούσε ήταν ο  Chris Brian Καρακασίδης που τραγούδησε το νικητήριο τραγούδι της Γιουροβίζιον του 2008, «Believe» του Ντίμα Μπιλάν. Οι άλλοι 2 παίκτες της ομάδας Ρουβά που πάλεψαν αλλά έχασαν από την ταλαντούχα Πατρινή τραγουδίστρια ήσαν η  Ιόλη Εξάρχου και ο Στέλιος Καρπαθάκης που μάλιστα τραγούδησε το «Bohemian Rhapsody» των Queen.

Λίγο μετά μιλώντας στην Λάουρα Νάργες η Δήμητρα Θεοφανίδη είπε πως ήρθε πιο έτοιμη μιας και με την βοήθεια του κόουτς της, ξεκλείδωσε τον εαυτό της και είδε μία νέα Δήμητρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight