Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ταλαντούχοι Πατρινοί καλλιτέχνες σε παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό!

Ταλαντούχοι Πατρινοί καλλιτέχνες σε παγκ...

Πως να τους στηρίξετε

Μια παρέα ταλαντούχων Πατρινών αποφάσισαν να ενώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και να συμμετάσχουν σε παγκόσμιο διαγωνισμό γνωστής εταιρίας οργάνων στη Γερμανία, με το τραγούδι «Η έλξη». Οι συμπολίτες ελπίζουν σε διάκριση μέσω της στήριξης της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, στο διαγωνισμό.

«Ψυχή» της προσπάθειας είναι ο ζωγράφος και εκπαιδευτικός Ευθύμης Aργυράτος, γνωστός στην Πάτρα για την καλλιτεχνική του δημιουργία, με συμμετοχή σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και από την ενασχόλησή του σε ομαδικές θεατρικές δράσεις ως digital performance artist.

Ο Ευθύμης Αργυράτος έχει γράψει τη μουσική και έχει υπογράψει την παραγωγή του τραγουδιού, ενώ συμμετέχει και στα φωνητικά.

Η ερμηνεύτρια Σοφία Ραφτούλη, που κάνει τα φωνητικά του τραγουδιού, είναι και αυτή γνωστή στην πόλη, μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σχήμα «Κάπως έτσι» και στο Μουσικό Εργαστήρι του Παμμικρασιατικού Συλλόγου. Έχει τραγουδήσει με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως τον Λάκη Χαλκιά, ενώ συμμετείχε στη συναυλία – αφιέρωμα στον Πατρινό ποιητή Διονύση Καρατζά, που παρουσιάστηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Τους στίχους του τραγουδιού «Η έλξη» έχει γράψει ο Τάκης Χρονόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός στην πόλη από το τραγούδι, αφιερωμένο στα παιδιά της Κιβωτού της Αγάπης, «Δωσ' μου λίγη δύναμη», το οποίο συνέθεσε και τραγούδησε ο Ευγένιος Βούλγαρης.

Στις κιθάρες ήταν ο Κώστας Γιωτσόπουλος, ενώ τις φωτογραφίες/Concept υπογράφει η Ζετάκι Παϊταρίδου.

«Η έλξη» συμμετέχει στον διαγωνισμό στην κατηγορία Native Instruments Competition Entry και μπορείτε να το στηρίξετε ακούγοντάς το εδώ.

 

Ο συνθέτης Ευθύμης Αργυράτος

Ο συνθέτης Ευθύμης Αργυράτος

Ο συνθέτης Ευθύμης Αργυράτος

Η ερμηνεύτρια Σοφία Ραφτούλη

Η ερμηνεύτρια Σοφία Ραφτούλη

Η ερμηνεύτρια Σοφία Ραφτούλη

Ο στιχουργός Τάκης Χρονόπουλος

Ο στιχουργός Τάκης Χρονόπουλος

Ο στιχουργός Τάκης Χρονόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight