Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με την αποφυλάκιση Ριχάρδου – Δεν απολύονται σήμερα οι κρατούμενοι για το λαθρεμπόριο χρυσού

Θρίλερ με την αποφυλάκιση Ριχάρδου – Δεν...

Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα

Διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση των 8 κατηγορούμενων για λαθρεμπορία χρυσού, φαίνεται πως υπάρχει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες. Η διαφωνία μπλοκάρει την ανάκληση των 8 ενταλμάτων προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων, καθώς η εισαγγελία δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση, αφήνοντάς τους μέχρι αυτή την ώρα σε καθεστώς κράτησης.

Aποφυλακίζεται σε λίγες ώρες ο Ριχάρδος και όλοι οι προφυλακισμένοι – Για φαρσοκωμωδία μιλά ο Αλ. Κούγιας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διάσταση απόψεων για το θέμα και η εισαγγελική αρχή φαίνεται να σταθμίζει διαφορετικά τα στοιχεία της υπόθεσης επικαλούμενη αντίθετες αποφάσεις σε υποθέσεις εξαγωγής χρυσού.

Αν συμβεί αυτό τότε οι συνήγοροι υπεράσπισης των 8 προφυλακισθέντων θα προσφύγουν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άρση της προσωρινής τους κράτησης κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα κρατήσει για κάποιες ημέρες ακόμη.

Εξελίξεις στην υπόθεση Ριχάρδου - Δεν υφίσταται λαθρεμπορία αποφαίνεται η ΑΑΔΕ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε στην απόφαση ανάκλησης και των οκτώ ενταλμάτων προσωρινής κράτησης στην υπόθεση της φερόμενης λαθρεμπορίας, μετά από έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις