Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες το «Hell Fest, To Πάρκο του τρόμου»

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2018 στις Ελληνικές...

Σε διανομή Σπέντζος Φιλμ

To φιλμ τρόμου με τίτλο «Hell Fest, To Πάρκο του τρόμου» διάρκειας 89 λεπτών, Αμερικανικής παραγωγής 2018 σε σκηνοθεσία Gregory Plotkin, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018.

Με τους Amy Forsyth , Reign Edwards και Bex Taylor-Klaus.

Σύνοψη:

Η Νάταλι είναι φοιτήτρια και επισκέπτεται την παιδική της φίλη Μπρουκ και την συγκάτοικο της Τέιλορ. Αν ήταν μια οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου τα κορίτσια θα περνούσαν τον χρόνο τους ανάμεσα σε συναυλίες και bar, είναι όμως Halloween που σημαίνει ότι όπως όλοι θα πάνε στο «Πάρκο του Τρόμου», ένα περιοδεύον Luna Park με τρενάκια του Τρόμου, και ένα σωρό άλλες τρομακτικές δραστηριότητες. Κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται το πάρκο για να ζήσει καλά σκηνοθετημένες τρομακτικές εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Όμως  ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό υπάρχει ένας επισκέπτης που έχει έρθει στο πάρκο για να διασκεδάσει αλλά  για να κυνηγήσει.  Ενώ ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα ατραξιόν του Πάρκου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα έχουν μπροστά τους έναν εφιάλτη.

Το «Hell Fest» σε σενάριο των Seth M. Sherwood, Blair Butler & Akela Cooper από μία ιστορία των William Penick, Christopher Sey & Stephen Susco εμπνέεται από την Αμερικάνικη γιορτή του Halloween. Στις ΗΠΑ βγήκε τέλη Σεπτεμβρίου2018 από την Lionsgate και την CBS Films και οι εισπράξεις της ταινίας διεθνώς έχουν φτάσει τα 16 εκατομμύρια δολάρια.

Το φιλμ θα βγει σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture