Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα το «Αιγαίο SOS» - Έχει ήδη ξεπεράσει τα 170.000 εισιτήρια

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα το «Αιγαίο S...

Πρωταγωνιστούν Αθερίδης, Βλάχος, Συριοπούλου, Λεβεντογιάννης

Η στρατιωτική κωμωδία «Αιγαίο SOS» σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου παραμένει μεταξύ των πρώτων του ελληνικού box office ξεπερνώντας τις 150.000 εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα σε μόλις δύο εβδομάδες, ενώ προσθέτοντας και τα εισιτήρια του περασμένου σαββατοκύριακου (1 & 2 Δεκεμβρίου 2018) ήδη φιγουράρει στα 171.000!

Η κωμωδία της χρονιάς με το μεγαλύτερο άνοιγμα των τελευταίων χρόνων μπορεί να έχασε λίγη από την εμπορική της φόρα στη 2η της εβδομάδα, ωστόσο συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά στα ταμεία αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές παραγωγές κατέχουν εξέχουσα θέση στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ όλα δείχνουν ότι παρά τις μέτριες έως κακές κριτικές, θα ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια.

Η αστεία ταινία έχει ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Δήμητρα Κολλά, ενώ στην ταινία εμφανίζεται και η Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο-έκπληξη, ερμηνεύοντας και την πιο τελευταία της επιτυχία «Caramela».

Λίγα λόγια για την ταινία

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Το φιλμ συνεχίζεται για 3η εβδομάδα και παίζεται & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare ενώ σε λίγες εβδομάδες αναμένουμε κι άλλη καινούρια εγχώρια κωμωδία, το «Bachelor 3» τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture