Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ως το τέλος της εβδομάδας θ΄ανοίξει η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα

Ως το τέλος της εβδομάδας θ΄ανοίξει η πλ...

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ)

Λίγο πίσω πηγαίνει το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το  κοινωνικό μέρισμα. Ο πρωθυπουργός είχε πει πως στόχος ήταν να ανοίξει αύριο Τρίτη. Ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) Αναστάσιος Τάγαρης μιλώντας τη Δευτέρα στην ΕΡΤ είπε πως, ως το τέλος της εβδομάδας  και όχι αύριο,  αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα.

«Αύριο είναι πραγματικά ο στόχος για να ανοίξει. Γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες. Εκτιμώ ότι το άνοιγμα θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας» ανέφερε ο κ. Τάγαρης.

«Σήμερα περιμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση, ώστε την Τρίτη να γίνουν οι τελικές δοκιμές, να ενημερωθούν τα κείμενα, και προς το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσει να ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν τις αιτήσεις» διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τάγαρης ανέφερε πως αναμένεται η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις