Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αφίσα του Καρναβαλιού των μικρών 2019

Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αφίσα του Κ...

Από τις 3 Δεκεμβρίου ως τις 18 Ιανουαρίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» οργανώνει «Διαγωνισμό Αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2019» προσκαλώντας τα παιδιά των σχολείων της Αχαϊας να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Αφίσα Προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. H θεματική της αφίσας πρέπει να κινείται γύρω από την Τεχνολογία και τον ρόλο που παίζει και τη θέση που καταλαμβάνει στη ζωή και την καθημερινότητα των παιδιών.

Η δημιουργική έκφραση ξεχειλίζει στο Πατρινό Καρναβάλι. Έμπνευση, πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, φρεσκάδα, ανεξάντλητο κέφι, πηγαίο χιούμορ, δημιουργική σάτιρα διαμορφώνουν το πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Πάτρας. Ειδικά στο Καρναβάλι των Μικρών, ένα από τα πιο ζωντανά, αυθεντικά και ελπιδοφόρα τμήματα του Πατρινού Καρναβαλιού που κάθε χρόνο μας γεμίζει με συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Τα παιδιά των σχολείων του νομού Αχαϊας, η ψυχή του Καρναβαλιού των Μικρών θα αναλάβει να σχεδιάσει την αφίσα της μεγάλης γιορτής τους.

Οι πρωτότυπες δημιουργικές προτάσεις που θα κατατεθούν, πρέπει να είναι ζωγραφισμένες ή σχεδιασμένες, έγχρωμες σε χαρτί διαστάσεων Α3 με κατακόρυφο σχεδιασμό. Στη αφίσα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται ο τίτλος «Καρναβάλι των Μικρών 2019».

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος τα δημοτικά σχολεία του νομού Αχαϊας ή μεμονωμένα μαθητές των σχολείων αυτών.

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέτουν τα πρωτότυπα των προτάσεών τους στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» (Ακτή Δυμαίων 50 - Α΄όροφος, υπόψιν κας Βάσως Κουράτου) τις εργάσιμες μέρες και ώρες 10.00-14.00.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2610-314486.

 

Διάρκεια: 3-12-2018 έως 18-1-2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture