Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε" - Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια - Οι πρώτες στιγμές εκτός της φυλακής - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγ...

Συγκίνηση και χαρά γέμισε η εξέλιξη την οικογένειά της

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια από τη φυλακή του Ελαιώνα στη Θήβα, από το Βόλο η οποία πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού για να εργαστεί σε παιδικό σταθμό. Την αποφυλάκισή της αποφάσισε νωρίτερα το πρωί το πενταμελές Εφετείο της Λάρισας.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο συζυγός της.

Η 53χρονη είχε φυλακιστεί μετά την καταδικαστική απόφαση του ίδιου δικαστηρίου σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για το αδίκημα που διέπραξε.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξετάσει εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

πηγή: tvstar.gr

Η 53χρονη βγαίνοντας από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.


 

«Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και όλο αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο… Φοβήθηκα μη μου πάρει τα παιδιά η πρόνοια γιατί ζούσαμε φτωχικά… Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω στη φυλακή… Θα συνεχίσω το σχολείο τώρα… Οι συγκρατούμενές μου με αντιμετώπισαν καλά, έκανα και δύο φίλες εκεί μέσα, από τις οποίες έπαιρνα δύναμη… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ… Πιστεύω οι δικαστές να είναι πιο ανθρώπινοι από εδώ και πέρα και οι ποινές λίγο πιο ελαφριές…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις