Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται κρύο από το μεσημέρι - Χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις άνεμοι

Έρχεται κρύο από το μεσημέρι - Χιόνια στ...

Η "Πηνελόπη" συνεχίζει την επίσκεψή της

Την Τετάρτη 28/11/2018 βροχές και τοπικές καταιγίδες, θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα νότια και το βορειοανατολικό Αιγαίο, κυρίως μετά το μεσημέρι.

Το κύριο χαρακτηριστικό όμως θα είναι η βαθμιαία στροφή των ανέμων σε βορειοανατολικούς από νωρίς το μεσημέρι και από τα βόρεια, με γρήγορη ενίσχυσή τους σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ (Χάρτης 2) και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα ημιορεινά της Μακεδονίας, αλλά και σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Πέμπτη 29/11/2018, θα επικρατήσει κακοκαιρία στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια χώρα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στο Νότιο Αιγαίο, με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την επικράτηση πολύ θυελλωδών βοριάδων στα ανατολικά και στο Αιγαίο, όπου οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 9 μποφόρ, προκαλώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως 5 μποφόρ.

 

πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις