Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπούκαραν σε ταβέρνα κι έκαναν ήχους αγελάδων, μπροστά στα πιάτα με τις μπριζόλες- Νέα δράση από vegan ακτιβιστές! ΦΩΤΟ

Μπούκαραν σε ταβέρνα κι έκαναν ήχους αγε...

Σε γνωστό μαγαζί της Αγγλίας

Όλο και περισσότερες είναι οι δράσεις των vegan ακτιβιστών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων της ανθρώπινης διατροφικής αλυσίδας στη ζωή! Αυτή τη φορά μία ομάδα vegan ακτιβιστών εισέβαλαν σε δημοφιλές εστιατόριο κρεάτων στο Μπράιτον της Αγγλίας.

 

Οι πελάτες κράτησαν την ψυχραιμία τους

 

Έβγαλαν “κραυγές” όπως των αγελάδων που σφαγιάζονται… μπροστά στους αιφνιδιασμένους πελάτες, που κράτησαν την ψυχραιμία τους. Κι όχι μόνον δεν αντέδρασαν, αλλά ούτε καν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους.

Συνέχισαν να μιλάνε και να τρώνε, ακόμα και όταν οι ακτιβιστές φώναζαν “Δεν είναι κρέας, είναι βία” επανειλημμένα. Μάταια, οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να πείσουν τους ακτιβιστές να φύγουν.

 

Οι διαδηλωτές από την πλευρά τους χλεύαζαν τους πελάτες, χειροκροτώντας ειρωνικά και μετά από περίπου 20 λεπτά αποχώρησαν από το εσωτερικό του καταστήματος. Παρατάχθηκαν όμως έξω και συνέχισαν χωρίς άλλα απρόοπτα την διαμαρτυρία τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να ποικίλουν όπως το… μενού της κρεατο – ταβέρνας!

Εκτιμάται ότι ο αριθμός των vegans στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται στις 650.000, ενώ οι δράσεις τους ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2008.

Πηγή:dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις