Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ..."κουφάρι" του Λαδόπουλου - Απομεινάρια μιας άλλης εποχής, η τεράστια μηχανή, οι μετανάστες και η αυτοψία των φορέων- ΦΩΤΟ

Στο ..."κουφάρι" του Λαδόπουλο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεκάδες μετανάστες κινούνταν μέσα στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου

Ακρως εντυπωσιασμένοι σε κάθε βήμα ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στην αυτοψία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου στην Πάτρα. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, όπως επίσης ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς και ο αντιπεριφερειάχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας και του δήμου, περπάτησαν σε κάθε σημείο του εργοστασίου και εξήραν τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν στους ατέλειωτους χώρους της πρώην χαρτοποιίας.

Σχεδόν σε κάθε χώρο που επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία των αιρετών και των υπηρεσιακών παραγόντων, υπήρχαν μετανάστες που παρακολουθούσαν από παράθυρα και ορόφους του κτιρίου, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει.

Αρκετές φορές μάλιστα οι αιρετοί χαιρετούσαν τους μετανάστες στο χώρο.

Για αρκετή ώρα, όλοι σταμάτησαν και χάζευαν την επιβλητική, τεράστια μηχανή της χαρτοποιίας στο ισόγειο.

Οι δυνατότητες στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλος είναι σχεδόν απεριόριστες, ενώ οι εγκαταστάσεις που παραμένουν άθικτες από το χρόνο, αναμένεται και να αποτελέσουν το πολιτιστικό-μουσειακό τμήμα της αξιοποίησης.

Μελανό κομμάτι παραμένει αυτό που παραδέχτηκαν όλοι και δεν είναι άλλο από το πλιάτσικο σε πολλά υλικά όπως στην αίθουσα Ντα Βιντσι, κάτι που κατέγραψε πρόσφατα και η αυτοψία του thebest.gr στους χώρους του πρώην εργοστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ό,τι απέμεινε από την "Πολιτιστική"- Μπήκαμε πρώτη φορά στην αίθουσα Ντα Βίντσι και καταγράψαμε εικόνες ντροπής... Τα ίδια και στο Εργοστάσιο Τέχνης! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις