Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτοφανής γκάφα από την ΕΛ.ΑΣ.: Αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία και το Ψευδοκράτος ως Βόρεια Κύπρο

Πρωτοφανής γκάφα από την ΕΛ.ΑΣ.: Αναφέρε...

Στα ημερολόγια που κυκλοφόρησε για το 2019

Απίστευτη γκάφα από την Ελληνική Αστυνομία στα ημερολόγια της οποίας για το 2019 η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως Μακεδονία και το Ψευδοκράτος ως Βόρεια Κύπρος. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνεται ότι όντως διαπιστώθηκε πως “στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών”…

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί αστυνομικοί δήλωναν πως δεν θα προμηθεύονταν ατζέντες που θα ανέγραφαν τα Σκόπια ως κράτος με το όνομα Μακεδονία.

Επιπλέον, υποδείκνυαν την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ως υπεύθυνη για το φιάσκο, ενώ διερωτώνται για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας.

Πάντως, το Αρχηγείο έσπευσε απόψε να ανακαλέσει άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες, πράττοντας έστω και … κατόπιν εορτής, τα αυτονόητα.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις