Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Πανηπειρωτικό αυτό το Σάββατο

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στον Πανηπει...

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών,  το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, από 10:00 πμ έως τις 13:00, στο χώρο του Πανηπειρωτικού συλλόγου, «Στο Σπίτι του Ηπειρώτη» στην οδό Μουρούζη 14-16, 1ος όροφος.

Η εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη αλτρουϊστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον (συν)άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη. Η προσφορά αίματος είναι χρέος όλων μας.

Στόχος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών είναι εκτός από  το να υποστηρίξει τα μέλη και τους φίλους του, όταν προκύψει ανάγκη κάλυψης σε αίμα, να ευαισθητοποιήσει για την ανάγκη και την αξία αυτής της δράσης, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία είναι κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού ενός λαού.

Σήμερα δίνεις αίμα για κάποιον άλλον, αύριο μπορεί εσύ να είσαι ο κάποιος άλλος. Κάντο σήμερα για τον άλλο και κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα αύριο, τόσο απλά.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής συλλογικής κοινωνικής δράσης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προσκαλούμε όλους όσοι θέλουν να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη στο συνάνθρωπο να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία του Συλλόγου μας με το να δώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και λίγο από το αίμα τους, σώζοντας ζωές μέσα από τις φλέβες τους.

*Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Χάιδα Αλέξανδρο καθώς και στην υπεύθυνη των εξορμήσεων και υπεύθυνη του πνευματικού κέντρου του Συλλόγου μας, κ. Κολιοπάνου Αικατερίνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις