Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 13 Δεκεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες η Aμερικάνικη «μαύρη» κωμωδία «The Happytime Murders»

Στις 13 Δεκεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσ...

Με την ταλαντούχα Μελίσα Μακάρθι και αθυρόστομα Muppet - Θα την δούμε και στην Πάτρα

H Aμερικάνικη «μαύρη» κωμωδία «The Happytime Murders» θα βγει τελικά στις 13 Δεκεμβρίου 2018 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon και την Audio Visual.

Το «The Happytime Murders» σε σκηνοθεσία Brian Henson και σενάριο Todd Berger, έχει για πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Μελίσα Μακάρθι. Το φιλμ που συνδυάζει πραγματικούς ηθοποιούς και κούκλες Muppet με αρκετό «ενήλικο» χιούμορ, δεν πήρε καλές κριτικές ενώ στα ταμεία συγκέντρωσε κοντά στα 28 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τα muppets, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φιλ ψάχνει να βρει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε τον αδερφό του και τώρα έχει βάλει στο μάτι τους πρωταγωνιστές μιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς για παιδιά. Από τον δημιουργό των «Muppets» και με το καυστικό χιούμορ των αθυρόστομων κωμικών Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζόελ ΜακΧέιλ και Ελίζαμπεθ Μπανκς, αυτή η ταινία είναι γεμάτη σεξ, βία και muppet αλητεία, όπως υπογραμμίζει το δελτίο Τύπου.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

*Η 48χρονη Μελίσα Μακάρθι στο μεταξύ λαβαίνει ιδιαίτερα εγκωμιαστικές κριτικές για το ρόλο της στο βιογραφικό δράμα με κωμικές πινελιές «Can You Ever Forgive Me?» που μπορεί να την φέρει και έως τα Όσκαρ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture