Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στο φετινό "Black Friday", στην Πάτρα!

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές κα...

Ποια καταστήματα αξίζει να επισκεφθείτε!

Μία ανάσα πριν το φετινό "Black Friday" και τα περισσότερα καταστήματα στην Πάτρα ετοιμάζονται ώστε να υποδεχτούν το αγοραστικό κοινό με εκπτώσεις και προσφορές!

Μάλιστα βλέπουμε ότι στην ελληνική αγορά το “Black Friday” εξελίσσεται σε “Black Week”!

 

Η πατρινή αγορά υποδέχεται το "Black Friday"

 

Το thebest.gr συγκέντρωσε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από γνωστά καταστήματα στα οποία οι πατρινοί μπορούν να βρουν πραγματικές ευκαιρίες.

Κάνοντας μία βόλτα στην αγορά μάθαμε ότι:

Το κατάστημα του Γιάννη Μιχαηλίδη "Michailidis shoes & more" στη Ρ. Φεραίου και το κατάστημα της Νάσιας Μιχαηλίδη "Mood by Michailidis" στην Ερμού, έχουν όλη την εβδομάδα εκπτώσεις έως και 40% σε επιλεγμένα είδη.

“Black Friday” θα ακολουθήσει και το κατάστημα "More Design" στην Κανελλοπούλου με έκπτωση - 50%! Μπορείτε να αναζητήστε τις επιλογές σας σε έπιπλα από τις 9 π.μ. έως 9 μ.μ!

Τα Brandbags & Brandbags Travel, Ρήγα Φεραίου και Ερμού, συμμετέχουν στο "Black Friday" με εκπτώσεις όχι μόνο την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο!

Στα καταστήματα Dur, από αυτή την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα βρείτε εκατοντάδες νέα και ξεχωριστά σχέδια σε μια ποικιλία χρωμάτων με εκπτώσεις έως -40%.

Στα τρία κοσμηματοπωλεία Fotios Katraouras για 48 ώρες, Παρασκευή 23 και Σάββατο 24, έρχεται το “Black Friday” με 50% έκπτωση στα ρολόγια Ebel, Edox, Versace, Cavalli και Seiko.

H προσφορά ισχύει για τα τρία καταστήματα (Πανεπιστημίου 240,Κορίνθου και Παντανάσσης, Ιντζέ 2,Ναύπακτος).

Στο Koralia Hair & Beauty θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σε εκπληκτικές τιμές με έκπτωση έως και -50%!

 

Στο MARK ALEN θα βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως με 40% έκπτωση μέχρι το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Μοναδικές τιμές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη, θα βρείτε στο κατάστημα της Νατάσας Βουτυρά Οικονόμου, στην οδό Πατρέως.

Τέλος, “Γλυκό Black Friday” κάνει και το ζαχαροπλαστείο Γλυκοτεχνίες με έκπτωση στα στα προφιτερόλ! Εκεί Θα βρείτε το οικογενειακό μέγεθος από 12 ευρώ, 8 ευρώ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά