Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Tιμητικά Όσκαρ με την σκέψη στα θύματα των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια

Tιμητικά Όσκαρ με την σκέψη στα θύματα τ...

Τιμήθηκαν οι Λάλο Σίφριν, Σίσελι Τάισον και Kathleen Kennedy και Frank Marshall

Η Αμερικανική Ακαδημία των Βραβείων Όσκαρ με την σκέψη στραμμένη στα πάμπολλα θύματα των πυρκαγιών που κατέστρεψαν την Καλιφόρνια και έφθασαν έως τη γειτονιά του Χόλιγουντ, απένειμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 το βράδυ, τα τιμητικά της Όσκαρ στον Λάλο Σίφριν, συνθέτη του μουσικού θέματος της ταινίας «Mission Impossible» («Επικίνδυνη αποστολή») και στην Σίσελι Τάισον, ίνδαλμα δύο γενεών Αφροαμερικανίδων ηθοποιών.

Σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα των πυρκαγιών οι οποίες πλήττουν εδώ και δέκα και πλέον ημέρες την Καλιφόρνια -με ήδη τους νεκρούς να αγγίζουν τους εκατό- οι οργανωτές είχαν ζητήσει από τους εικονολήπτες να μην μαγνητοσκοπήσουν τις αφίξεις των αστέρων στο Dolby Theatre για την τελετή απονομής των "Βραβείων των Κυβερνητών". Μόνο οι φωτογράφοι είχαν διαπιστευτεί για να απαθανατίσουν τους σταρ πάνω στο κόκκινο χαλί της 10ης αυτής διοργάνωσης.

Στη διάρκεια της τελετής, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών Τζον Μπέιλι απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς και στους πυρόπληκτους. «Χιλιάδες αμερικανοί συμπατριώτες μας είναι άστεγοι» και περισσότεροι από χίλιοι αγνοούνται, υπενθύμισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Το βραβείο Ίρβιν Θάλμπεργκ Irving G. Thalberg Memorial Award δόθηκε στους Kathleen Kennedy και Frank Marshall. Το δίδυμο των παραγωγών Kennedy/Marshall ξεκίνησε το 1991 και έχει λάβει υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας με τα “The Sixth Sense” (1999), “Seabiscuit” (2003), “Munich” (2005) και “The Curious Case of Benjamin Button” (2008). Η 10η αυτή απονομή των Governors Awards της Αμερικανικής Ακαδημίας των Όσκαρ φιλοξενήθηκε στο Ray Dolby Ballroom στο Hollywood & Highland Center.

 

Οι Frank Marshall και Kathleen Kennedy στην απονομή (η φωτ. είναι από AP).

Οι Frank Marshall και Kathleen Kennedy σ...

Οι Frank Marshall και Kathleen Kennedy στην απονομή (η φωτ. είναι από AP).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture