Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Δεν υπήρξε συνάντηση Ιερώνυμου-Μητσοτάκη" λέει η Αρχιεπισκοπή

"Δεν υπήρξε συνάντηση Ιερώνυμου-Μητ...

Διαψεύδει κατηγορηματικά τέτοιες πληροφορίες

Το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες και διαλόγους που δημοσιεύτηκαν στην «Αυγή», το «Documento» και την «Εφημερίδα των Συντακτών» σχετικά με συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τέτοια συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο δεν υπήρξε ποτέ», αναφέρει το Γραφείο Τύπου.

Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου θυμίζει την εντολή «ου ψευδομαρτυρήσεις»  στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και στον μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, αναφερόμενο στις «επιβεβαιώσεις, κατόπιν εορτής» των «μυστικών συναντήσεων» του κ. Μητσοτάκη με τον αρχιεπίσκοπο, Ιερώνυμο, και τον κ. Σεραφείμ.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε μέσω διαρροών και κατόπιν εορτής, τη μυστική συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Την ίδια ώρα ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, επιβεβαίωσε, επίσης κατόπιν εορτής, τη μυστική του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τόσο ο αρχηγός της ΝΔ όσο και ο μητροπολίτης Πειραιώς ισχυρίζονται πως παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν από τις ανακοινώσεις για την πρόταση συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας, το θέμα δεν συζητήθηκε. Θυμίζουμε την ένατη εντολή: Ου ψευδομαρτυρήσεις...», αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις