Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοινωνική εκδήλωση του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ» νομού Αχαΐας

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοινωνική εκδή...

Έγινε την Τετάρτη 14/11 το βράδυ στο ξενοδοχείο Αστήρ

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Aστήρ» πραγματοποιήθηκε κοινωνική εκδήλωση του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας» η οποία και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο κ. Καραχάλιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσους τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους την εκδήλωση και παρευρέθησαν στην όμορφη αυτή συνεστίαση καθώς και όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της.

Αναλυτικά ο Όμιλος «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας» και η επικεφαλής του Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «Αστήρ»  για τη θερμή φιλοξενία και την υπέροχη βραδιά που χάρισε, τους Εθελοντικούς Συλλόγους της πόλης της Πάτρας για την παρουσία τους, τα μέλη και τις εθελόντριες του Ομίλου καθώς και πλήθος συμπολιτών που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό του «ΑγκαλιάΖΩ».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι Νατάσα Ράγιου, Λιολιώ Κολυπέρα, Ευσταθία Γιαννιά, Μαρία Σιορώκου, Μιμίκα Χριστοδουλοπούλου, Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, Ήρα Κουρή, κ.α.

Οι φωτ. Είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight