Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον Ιανουάριο στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο δραματικό φιλμ «Ένα Όμορφο Αγόρι – Beautiful Boy»

Τον Ιανουάριο στην Ελλάδα το πολυαναμενό...

Θα το δούμε και στην Πάτρα

Τον Ιανουάριο θα δούμε στους Ελληνικούς  κινηματογράφους το πολυαναμενόμενο φιλμ «Ένα Όμορφο Αγόρι – Beautiful Boy» σε σκηνοθεσία του 41χρονου Ολλανδού δημιουργού Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν, τον σκηνοθέτη που μας χάρισε τα «Ραγισμένα Όνειρα», μία ταινία που στην Πάτρα είχαμε δει από την Κινηματογραφική Λέσχη.

Στο «Ένα Όμορφο Αγόρι» παίζουν οι Στιβ Κάρελ και Τιμοτέ Σαλαμέ σε ρόλους πατέρα και γιου και μάλιστα οι ερμηνείες τους ήδη θεωρούνται πιθανό να προταθούν για Όσκαρ.

Η ταινία που ήδη παίζεται στις ΗΠΑ έχοντας φτάσει σε εισπράξεις τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζει την αληθινή ιστορία της αιώνιας μάχης μιας οικογένειας με τον εθισμό και δη στα ναρκωτικά.

Το σενάριο είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα των Ντέιβιντ και Νικ Σεφ, "Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction".

Εκτός του Steve Carell και του Timothée Chalamet που πέρυσι προτάθηκε για το Όσκαρ α’ ανδρικού για την συνταρακτική ερμηνεία του στο «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου», παίζουν και οι Maura Tierney και Amy Ryan.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Η ταινία έχει γενικά λάβει θετικές κριτικές (70% στο rotten tomatoes) και στην Ελλάδα θα την δούμε σε διανομή της Seven Films.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture