Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο οδηγός του απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο οδηγός του απ...

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη θλίψη τους

«Απέραντη θλίψη» για την απώλεια του Πέτρου Χατζημιχαηλίδη, οδηγού απορριμματοφόρου του δήμου Αλίμου που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα «εν ώρα καθήκοντος», εκφράζουν σε συλλυπητήριο μήνυμά τους, η πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου, η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι.

Επίσης, εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, με την ευχή για «δύναμη και αντοχή ώστε να αντέξουν το βάρος της απώλειας».

Ο 53χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, πατέρας τεσσάρων παιδιών, τραυματίστηκε βαριά κατά την ανατροπή του οχήματος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», ενώ λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε ότι πρόκειται για μόνιμο υπάλληλο του δήμου Αλίμου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε ένα τραγικό συμβάν σήμερα. Έχασε τη ζωή του ένας οδηγός απορριμματοφόρου-νταλίκας, καθ' οδόν για τη χωματερή των Λιοσίων. Το δυστύχημα έγινε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ». Όπως είπε, «χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, διπλώθηκε στην άσφαλτο και ο οδηγός βρήκε ακαριαία τραγικό θάνατο». Σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη, πρόκειται για έναν έμπειρο οδηγό που ήταν πολλά χρόνια στο Δήμο Αλίμου.

«Η δημοτική αρχή, αλλά και οι δημοτικοί υπάλληλοι, είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, το οποίο ήταν αιφνίδιο. Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος αποφάσισε να γίνει η κηδεία με δαπάνες του δήμου. Στεκόμαστε στο πλάι της οικογένειας. Έχουμε ήδη αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα» σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου.

«Είμαστε σε αναμονή του πορίσματος της Τροχαίας, για να μάθουμε τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που προκλήθηκε αυτό το τραγικό συμβάν, αυτός ο θάνατος» τόνισε ο κ. Κονδύλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις