Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρη Αλεξόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων στηρίζει ο Γιώργος Καυκάς - Είχε εκλεγεί με την παράταξη Χριστόπουλου

Γρηγόρη Αλεξόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο ...

Ανακατατάξεις

Το στήριξή του στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων εκφράζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Κόσμος" ο Γιώργος Καυκάς, ο οποίος είχε εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου.

Η στήριξη Καυκά είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση υπέρ της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον Δήμο Πατρέων και αναμένεται να συζητηθεί καθώς αποτελεί μετακίνηση από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» .

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο ανάμιξής του στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας, ο κ. Καυκάς τόνισε: «Για μένα προτεραιότητα έχει η αυτοδιοικητική πρόταση που εγγυάται την ανάπτυξη της πόλης και την έξοδό της από την στασιμότητα και την εσωστρέφεια στην οποία την έχει υποβάλλει η δημοτική αρχή του ΚΚΕ. Απέναντι στη στράτευση στην ιδεολογική γραμμή του ΚΚΕ, οφείλουμε να αντιπαραθέσουμε μια πρόταση με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και με αναπτυξιακό λόγο και σχεδιασμό.

Μια πρόταση που θα ενώνει και δεν θα χωρίζει, που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσει η πόλη στην επόμενη μέρα, με όραμα, πολυφωνία, πολυσυλλεκτικότητα, χωρίς φοβικά σύνδρομα, με επιλογές που θα δημιουργούν θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης και δεν θα ανακυκλώνουν τη μιζέρια και την δαιμονοποίηση κάθε αντίθετης φωνής.

Εκτιμώ ότι αυτή η ευρεία, αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να εκφραστεί από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στην κατεύθυνση μιας συνεργασίας δυνάμεων πέρα από κόμματα και στείρες αντιλήψεις που μπορεί να έχει νικηφόρα κατάληξη στην εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου και άρα νικηφόρα κατάληξη για την Πάτρα που είναι εγκλωβισμένη σε μια μονόφθαλμη διαχείριση χωρίς μέλλον, την ίδια ώρα που άλλες πόλεις στη χώρα καλύπτουν με θεαματική ταχύτητα το χαμένο χρόνο και αλλάζουν».

 

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος νυν Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας δεν έχει ανακοινώσει επίσημα υποψηφιότητα για τον Δήμο της Πάτρας, ωστόσο  πληροφορίες αναφέρουν ότι κινείται στη βάση ενός προγράμματος αρχών και θέσεων στην κατεύθυνση της εξασφάλισης συνεργασιών και στηρίξεων που θα κάνουν το ψηφοδέλτιό του έναν εκ των ισχυρών παικτών των εκλογών για το δήμο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις