Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο σεφ Στάθης Κόκκαλης μας μίλησε για το νέο, ανατρεπτικό μενού του Bodegas που θα συζητηθεί!

Ο σεφ Στάθης Κόκκαλης μας μίλησε για το ...

Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!

Από την Τεταρτη 21 Νοεμβρίου το Bodegas λανσαρει ενα πλανο 17ωρων με ανοιχτή κουζινα και 3 μενού για να διαλεξεις όλες τις ώρες αυτό που σου ταιριαζει.

Μιλώντας με τον σεφ Στάθη Κόκκαλη, μας τόνισε πως "αντιλαμβανομαστε την ανάγκη του κόσμου για μια σωστή, υγειινη και θρεπτική πρόταση, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ."

"Το Bodegas βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία και εξυπηρετεί αρκετά μεγαλο αριθμο κόσμου καθημερινά και είναι αρκετοί αυτοί που πηγαινοερχονται. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να έχουν να φάνε κάτι διαφορετικό. Λόγο των καθημερινών ρυθμών υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τρέφονται καθημερινά από εμάς και οφείλουμε να τους δώσουμε όλη μέρα, όλη μας την ενέργεια και κάτι καλό να γευτούν" οπως μας εξήγησε ο Executive Chef.

Το menu του Bodegas θα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με ένα ιδιαίτερα έξυπνο brunch για όλους, με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, στηριζόμενο στις άριστες πρώτες ύλες και στον χαρακτήρα τις Soul κουζίνας του Chef του. Νωρίς το μεσημέρι, ένα ελαφρύ μα πλήρες μενού, μας περιμένει. Γευστικές νοστιμιές, υγειηνες σαλατες και προτάσεις για ένα πλήρες γεύμα με την συνοδεία μιας της wine list.

Finger food list θα υπάρχει όλη την μέρα για να δενει με τη λίστα 300και πλέον ετικετών απ το γνωστό κελαρι του Bodegas. Το βράδυ, το Bodegas φοράει τον γαστρονομικό του χαρακτήρα. Την ταυτότητα τις κουζίνας του.

Στην λίστα του βραδινό μενού, θα υπάρχει το κεντρικό μενού και φέτος θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στο κρέας και το BBQ με μια ειδική λίστα που την ονομάζουν '' BBQ SMOKE CORNER '' στο οποίο ο Chef θα μας συστήνει κρέατα από όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές κοπες. Κρέας από τις πιο γνωστές φάρμες του κόσμου με ταυτότητα και ακριβή τόπο προέλευσης το οποίο ο πελάτης μπορεί να το δει πριν καν μαγειρευτει και να επιλέξει.

Έτσι ο Chef θα προσπαθήσει να δείξει τις διαφορές από κρέας σε κρέας σύμφωνα με την κοπή και την προέλευση του. Ενδιαφέρον για να γνωρίζουμε ακριβώς τι τρώμε. Dry aged, καπνιστες δημιουργίες και καινούρια πράγματα κάθε φορά θα είναι η νότα σε αυτή την ενότητα από την οποία δεν λείπουν τα ψάρια που σχεδόν καθημερινά φροντίζουν να φτάνουν στα χέρια του Chef του Bodegas.

Παράλληλα θα γίνονται ειδικά events γαστονομικου χαρακτήρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μην ξεχάσετε να φυλάξετε λίγο χώρο για τα υπέροχα γλυκά του Bodegas. Εξάλλου κάθε χρόνο αναμένουμε την πρόταση των πιο έξυπνων ιδεών από την ομάδα του Bodegas με πραγματικά συγκλονιστικες αποδόσεις και ειδικές αναφορές για την Πάτρα στις γευστικές του menu

Στο Bodegas, όπως μας είπε ο Chef του Στάθης Κοκκαλης, αντιλαμβανομαστε την ανάγκη των πελατών μας για μια ολοκληρωμένη λύση.

Ερχεται να σας καταπληξει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life