Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΟΙ...

Για τα μέσα Δεκεμβρίου με φιλανθρωπικό σκοπό

Μία μεγάλη συναυλία αναμένεται να διοργανώσει με φιλανθρωπικό σκοπό η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, κάτι που ανακοίνωσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος στη διάρκεια της σύναξης των κληρικών την Τετάρτη 14/11 στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου.

Όπως έγραψε και η εφημερίδα «Η Γνώμη», η μεγάλη μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2018 με κεντρική ερμηνεύτρια την αγαπητή Βορειοελλαδίτισσα ερμηνεύτρια με την σπάνια φωνή και ηχόχρωμα Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας και τα εισιτήρια, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, πάντως ο κ.κ. Χρυσόστομος  ζήτησε τη συνδρομή των ιερέων ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία πολύς κόσμος.

Να θυμίσουμε πως η Ιερά Μητρόπολη Πατρών έχει καθιερώσει τελευταία τη διοργάνωση συναυλιών. Πέρυσι εντός των Πρωτοκλητείων είχε λάβει χώρα συναυλία τιμής στα 95 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, με τίτλο «Σμυρνέικο Μινόρε», στις 27 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα στην Περιβόλα με την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση και την Αρετή Κετιμέ.

Να προσθέσουμε πως φέτος η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τα 30 και πλέον χρόνια αξιόλογης πορείας, συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Λωξάντρα» που βασίζεται στο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου, στο θέατρο Βεάκη στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Τη Λωξάντρα ερμηνεύει η Ελένη Κοκκίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture