Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ» ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Η ΘΕΑΤΡΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα σπεύσουμε σίγουρα στον «αλήτη αριστοκράτη»

Μετά το «Βυσσινόκηπο» και το «Γυάλινο κόσμο» ακόμα μια πολυαναμενόμενη παράσταση, «ο Γιούγκερμαν» κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Πορεία» στις 28 Νομεβρίου και όπως φαίνεται από την προπώληση των εισιτηρίων προμηνύεται η μεγάλη επιτυχία της σαιζόν. Κάτι ο χαρισματικός και με «ξενική» φυσιογνωμία Γιάννης Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο, κάτι η συμμετοχή της κούκλας Ζέτας Μακρυπούλια για πρώτη φορά σε παραγωγή ρεπερτορίου, το ενδιαφέρον έχει ανέβει στο κατακόρυφο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Τάρλοου εγγονός του Δημήτρη Καραγάτση και «ψυχή» του θεάτρου «Πορεία» και τη διασκευή του πολυαγαπημένου μυθιστορήματος ο ποιητής Στρατής Πασχάλης, οι οποίοι μαζί συντέλεσαν στο θρίαμβο της «Μεγάλης Χίμαιρας».

Ασυζητητί είναι ακαταμάχητος όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο αδίστακτος κι ερωτύλος «αλήτης αριστοκράτης» του Καραγάτση. Η ιστορία του ξεδιπλώνεται σαν ένα τεράστιο φλασμπακ και παραλήρημα εικόνων. Με 70 χαρακτήρες στο σανίδι, ο κεντρικός ήρωας, ο Φινλανδός Βασίλης Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, γόνος πλούσιας οικογένειας, ίλαρχος της Λευκής Φρουράς του τσάρου, λάτρης του υποκόσμου και τελικά σεβαστός τραπεζίτης παλεύει με τα φαντάσματά του.  Το παρελθόν του βαραίνει ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν μ' έναν ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες... Όλα, μέχρι να ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα.

Σύμφωνα με το Στρατή Πασχάλη:  «Κοσμοπολιτισμός και ρίζες, μέσα σ’ έναν ξέφρενο μα και ηδονικό εφιάλτη γεμάτο πάθη, μοναξιά, σκληρότητα, μα και βαθιά ανθρωπιά.»

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Μαλάκης, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Νταλιάνης, Δημήτρης Μπίτος, Νίκος Καλαμός

 

*Στο Θέατρο Poreia At Victoria. Διάρκεια: 180 λεπτά

Τιμές Εισιτηρίων:

Τετάρτη (λαϊκή) VIP ζώνη: 20 ευρώ, Α’, Β’ ζώνη: 15 ευρώ, Γ’ ζώνη: 14 ευρώ

Πέμπτη έως Κυριακή: VIP ζώνη: 25 ευρώ, A’ ζώνη: 20 ευρώ, Β’ ζώνη: 17 ευρώ, Γ’ ζώνη: 14 ευρώ,

senior (άνω των 65): 17 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων, ΑμεΑ: 15 ευρώ (σε συγκεκριμένες θέσεις της Α’ & Β’ ζώνης)

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View