Η Πατρινή σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη, και η εμπλοκή της στον εμφύλιο με τους γιους του

Κοινωνία

Το περιβάλλον της ίδιας δηλώνει ότι είναι αμέτοχη - Οι γιοι του την "δείχνουν" μέσω της δικαστικής οδού

26/12/2018 20:50

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε ακόμα
Οι πατρινοί επιστήμονες που φτιάχνουν το καροτσάκι για το σούπερ μάρκετ που θα αλλάξει τη ζωή και τις αγορές των ΑμεΑ
«Χαλυβουργική» κατά της ΔΕΗ για το λουκέτο στο εργοστάσιο
Πέθανε ο συνθέτης Θεόδωρος Αντωνίου
Διαβάστε επίσης
Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πάτρας Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του
Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πάτρας
Ισχυρός σεισμός στην ΠελοπόννησοΛίγο μετά τις 9 το βράδυ
Ισχυρός σεισμός στην Πελοπόννησο
Πάτρα: Καταδρομική τα ξημερώματα στο Αστήρ –Έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα- ΦΩΤΟΑπό άτομα που φαίνεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο
Πάτρα: Καταδρομική τα ξημερώματα στο Αστήρ –Έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα- ΦΩΤΟ
Η Πατρινή σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη, και η εμπλοκή της στον εμφύλιο με τους γιους του  Το περιβάλλον της ίδιας δηλώνει ότι είναι αμέτοχη - Οι γιοι του την "δείχνουν" μέσω της δικαστικής οδού
 

Η Πατρινή σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη, η οποία μέχρι να παντρευτούν το 2002 είχε αναλάβει την φροντίδα του, φαίνεται να είναι στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τους δύο γιους του. Τα δυο αδέλφια όπως φαίνεται δείχνουν μέσω της δικαστικής οδού τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους ως κύρια υπεύθυνη για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Το περιβάλλον της ίδιας από την άλλη πλευρά δηλώνει ότι είναι αμέτοχη στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στην δυναστεία Αγγελόπουλου.

Το δικαστικό μέτωπο έχει ως φόντο την κολοσσιαία περιουσία της οικογένειας που εκτιμάται στα 500 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει τη Χαλυβουργική, τη ναυτιλιακή εταιρεία Arcadia και το βιομηχανικό πάρκο Ferrowohlen στη Ζυριχη.

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλοι, υποστηρίζουν ότι προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους οι οποίες ανήκουν εξίσου κατά 1/3 στον πατέρα και σε καθέναν από τους γιους και υποστηρίζουν ότι κάποιοι επιβουλεύονται τις επιχειρήσεις για να καρπωθούν όσα οι ίδιοι έκτιζαν επί 20 χρόνια.

Κοντινοί τους άνθρωποι δεν δίστασαν να μιλήσουν για «επιτήδειους και πανούργα αρπακτικά που εκμεταλλεύονται την εξασθενημένη υγεία του πατέρα τους Κωνσταντίνου».

Τα δυο αδέλφια φαίνεται να δείχνουν μέσω της δικαστικής οδού τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους ως κύρια υπεύθυνη για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.

Πρόκειται για την Πατρινή Γέλη Παπαγιαννοπούλου η οποία φρόντιζε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο πριν τελικά παντρευτούν το 2002 στην Αρκαδία παρουσία τότε και των παιδιών του.

Φωτ. περιοδικό Best Μενέλαος Μυρίλλας

Η ίδια μιλώντας τον Δεκέμβριο του 2010 στο περιοδικό BEST για τον σύζυγό της είχε πει στον Τάκη Μαρτάτο:

«Με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο ζούμε ιδιαίτερα απλά στο σπίτι μας. Δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε κάτι πομπώδες, όπως ζουν όλοι έτσι ζούμε κι εμείς. Αυτό που μου κάνει εντύπωση με τον Κωνσταντίνο είναι ότι όπου βρεθούμε έρχονται αυθόρμητα άνθρωποι και του μιλάνε γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει ο ίδιος, για τον εαυτό του και το αξιοπρόσεκτο είναι ότι τους θυμάται όλους. Διαθέτει τρομερή μνήμη, χιούμορ, μπαίνει κατευθείαν στο θέμα χωρίς περιττά λόγια, είναι ακριβής, ολιγόλογος και καλός παρότι δείχνει λίγο βλοσυρός».

Η υπόθεση έχει δεκάδες παραμέτρους όπου διακυβεύονται πολλά με τη δικαστική διαμάχη να συνεχίζεται με μεγάλη ένταση. Ιδίως από τότε που τα δυο αδέλφια ζήτησαν να γίνει πραγματογνωμοσυνη από επιστήμονες εξαιτίας της «πολυδιάστατης ψυχοδιανοητικής έκπτωσης» του πατέρα τους.

Την ίδια στιγμή η κυρία Παπαγιαννοπούλου παραμένει όπως διαρρέει το περιβάλλον της αμέτοχη σε ό,τι έχει να κάνει με την τρικυμία που χτύπησε μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες. Αποποιείται ότι έχει ρόλο και λόγο στις υποθέσεις του άνδρα της και υποστηρίζει ότι όλες οι κινήσεις γίνονται από το σύζυγό της και τους δικηγόρους του.

Μάλιστα η ίδια στέκεται με έκδηλη τρυφερότητα στο σύζυγό της και αποκρούει κάθε υπόνοια για εμπλοκή της στην αντιπαράθεση με τους γιους του, διάγοντας λιτό τρόπο ζωής, χωρίς πολυτέλειας και χωρίς έντονη κοσμική ζωή.

Λίγους μήνες πριν το γάμο τους και συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η κυρία Παπαγιαννοπούλου έγραφε σε χειρόγραφο σημείωμα προς τον σύζυγό της μεταξύ άλλων "η ευτυχία δεν αγοράζεται ούε και τη φέρνουν τα πολλά χρήματα". Ακολούθως σημείωνε οτι "με όσα μου παρείχες μου δημιούργησες οικονομική αυτοτέλεια" ενώ λίγο πιο κάτω τόνιζε "η όποια περιουσία δεν είναι κοινή, δεν υφίστανται κοινά πράγματα (...)ούτε είναι δυνατόν να υπάρξει, δεδομένου άλλωστε ότι ουδεμία συμμετοχή είχα ή έχω στην περιουσία σου ή και στην αύξησή της"...

Εξ όσων αναφέρονται στη δικογραφία τα παιδιά του επιχειρηματία υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο λέγοντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η κυρία Παπαγιαννοπούλου είναι πλέον αμύθητα χάρη στα ωφελήματα που απέσπασε από την περιουσία της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Στον κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων που της αποδίδονται από την πλευρά του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου φαίνεται να περιλαμβάνονται βίλες και ακίνητα στη Μύκονο, το Πόρτο Χέλι, Σαντορίνη, Ψυχικό και Ζυρίχη, αμοιβές χιλιάδων ευρώ μηνιαίως στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις της οικογένειας και εκατομμύρια σε καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Συμφωνα με την έρευνα που επικαλείται η εφημερίδα Πρώτο Θέμα τεράστια ποσά φέρονται να έχουν διατεθεί στην κόρη που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο ενώ στην κατοχή της κυριας Παπαγιαννοπούλου περιήλθαν και τεράστιας αξίας κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ανεκτίμητα κειμήλια της αείμνηστης Ελένης Αγγελοπούλου, γιαγιάς των Γιώργου και Παναγιώτη.

Κορυφαίο απόκτημα της δεύτερης συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου εμφανίζεται το εκπληκτικό σαλέ στο Σεν Μόριτζ, το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Murezzan, σχεδιασμένο από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ που αγοράστηκε το 2004 στο όνομά της και είναι μια μοναδική κατοικία με θέα την ομώνυμη λίμνη. Η σημερινή του αξία ανερχεται σε 14 εκ. ελβετικά φράγκα και το μονο λιτό στοιχείο της είναι τα εξαιρετικά minimal έπιπλα που πλασιώνουν τους τεράστιους χώρους.

Η κυρία Παπαγιαννοπούλου που διαθέτει κι Ελβετική υπηκοότητα λατρεύει το συγκεκριμένο σπίτι και το απολαμβάνει ιδιαιτέρως την περίοδο των Χριστουγέννων όταν μεταβαίνει εκεί με τον σύζυγό της, την κόρη της και το γαμπρό της.

Φωτ. για το περιοδικό Best Μενέλαος Μυρίλλας

 Γωγώ Παπαδάκου

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 26/12/2018 20:50

Τυπώθηκε: 18/02/2019 20:49

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/507198

thebest.gr © 2019


Μαθητές της Δυτικής Ελλάδας παρήγαγαν... νερό σε νησιά και έπαιξαν ποδόσφαιρο με ρομπότ! - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Νέο ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας για Δημοτικά, Γυμνάσια και ...

κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «πιο... σέξι γιατρός» σπούδασε στην Πάτρα κι έγινε γνωστός ως χορευτής- Σήμερα έχει το δικό του ιατρείο και μιλάει στο thebest Ο «πιο... σέξι γιατρός» σπούδασε στην Πάτρα κι έγινε γνωστός ως χορευτής- Σήμερα έχει το δικό του ιατρείο και μιλάει στο thebest
Πάτρα: Αλυτρωτικά μηνύματα στην εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών- Αποχώρησαν Φορείς, δεν κατέθεσε το στεφάνι της Περιφέρειας ο Αλεξόπουλος        Πάτρα: Αλυτρωτικά μηνύματα στην εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών- Αποχώρησαν Φορείς, δεν κατέθεσε το στεφάνι της Περιφέρειας ο Αλεξόπουλος
Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019
Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πάτρας Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πάτρας
Ισχυρός σεισμός στην Πελοπόννησο Ισχυρός σεισμός στην Πελοπόννησο
Πάτρα: Καταδρομική τα ξημερώματα στο Αστήρ –Έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα- ΦΩΤΟ Πάτρα: Καταδρομική τα ξημερώματα στο Αστήρ –Έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα- ΦΩΤΟ
Πάτρα: Πέθανε η κόρη του Βλάσση Βελλόπουλου, Αγγελική Πάτρα: Πέθανε η κόρη του Βλάσση Βελλόπουλου, Αγγελική
Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται- Όλη τη νύχτα  θα συνεχιστούν οι έρευνες Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται- Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι έρευνες
Ξεκινούν από σήμερα τα προγράμματα Άθληση για Όλους με 5 ευρώ το μήνα - ΔΕΙΤΕ τα σημεία Ξεκινούν από σήμερα τα προγράμματα Άθληση για Όλους με 5 ευρώ το μήνα - ΔΕΙΤΕ τα σημεία
Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. - Όχημα προσγειώθηκε με την πόρτα του συνοδηγού- Τραυματίστηκε μια γυναίκα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. - Όχημα προσγειώθηκε με την πόρτα του συνοδηγού- Τραυματίστηκε μια γυναίκα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ