Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 6 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις" για τον Βρετανό μποξέρ Μπίλι Μουρ

Στις 6 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ &q...

Θα το δούμε και στην Πάτρα

Ο Τζο Κόουλ της σειράς Peaky Blinders, πρωταγωνιστεί στη συγκλονιστική ιστορία του Βρετανού μποξέρ Μπίλι Μουρ, σε  μια ταινία που καθήλωσε με τα ασταμάτητα γρονθοκοπήματά της το κοινό και τους κριτικούς στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών όπου προβλήθηκε.

Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο «Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις - A Prayer Before Dawn» που θ’ αρχίσει να προβάλλεται από τις  6 Δεκεμβρίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon και την AudioVisual.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller, η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του Βρετανού Μπίλι Μουρ, ενός νεαρού μποξέρ που οδηγείται σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης. Αρνούμενος να πεθάνει στη φυλακή, ο Μπίλι θα αρχίσει να εκπαιδεύεται στη φονική πολεμική τέχνη Μουάι Τάι, μια διαδικασία που θα τον κάνει να ανακαλύψει την έννοια της φιλίας, σε ένα απίστευτο ταξίδι προς τη λύτρωση.

To φιλμ σε σκηνοθεσία του Jean-Stéphane Sauvaire και με πρωταγωνιστή τον 29χρονο Λονδρέζο ηθοποιό Τζο Κόουλ αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Στους παραγωγούς συναντάμε κι ένα Ελληνικό όνομα, Sol Papadopoulos.

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture