Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Μάρκος Σεφερλής ήρθε 4 μέρες στην Πάτρα, έδωσε 7 παραστάσεις κι έκοψε πάνω από 4.000 εισιτήρια

O Μάρκος Σεφερλής ήρθε 4 μέρες στην Πάτρ...

Αίσθηση πάντως έκανε η είδηση ότι ακυρώνεται το ανέβασμα του "Ζητείται ψεύτης" στο Παλλάς όπου θα έπαιζε

Το έκανε πάλι το εμπορικό του «θαύμα» ο ταλαντούχος και εξαιρετικά δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής. Ήρθε για τέσσερις μέρες στην Πάτρα, από την περασμένη Παρασκευή 9 έως και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, έδωσε 7 παραστάσεις με το έργο σε στυλ επιθεώρησης «Greece the musicult» και έκοψε σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα 4.000 εισιτήρια συνολικά.

Ο μέσος όρος θεατών σε κάθε μία από τις παραστάσεις που έδωσε ξεπερνούσε τα 500 άτομα και να σκεφτείτε πως ο Μάρκος Σεφερλής είχε ξαναέρθει στην Πάτρα και πριν μερικούς μήνες.

Όπως μας έλεγαν δεν δούλεψε μόνο το Πάνθεον και το κυλικείο που διαθέτει εντός του αλλά και όλα τα γύρω καταστήματα εστίασης αποδεικνύοντας πως αν κάτι πηγαίνει καλά και φέρνει κόσμο, τότε «βοηθιούνται» και οι γύρω.

Ο Μάρκος Σεφερλής φωτογραφήθηκε και με πολλούς θαυμαστές του ενώ από τη σάτιρα του δεν γλύτωσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα…αγγλικά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, και πολλά άλλα.

Πάντως αίσθηση προξένησε η είδηση που είδαμε να αναπαράγεται διαδικτυακά αφότου την ανήγγειλε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 ότι τελικά η πολυαναμενόμενη παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο Παλλάς τον Ιανουάριο με τον Μάρκο Σεφερλή πρωταγωνιστή ακυρώνεται για πολλούς λόγους. Εξεδόθη σχετική ανακοίνωση από τις Θεατρικές Σκηνές που είχαν και την ευθύνη υλοποίηση της παραγωγής. Σχετικό ρεπορτάζ είχε το gossip-tv.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight