Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται, ενάμιση χρόνο μετά το χαμό της γυναίκας και του παιδιού στο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται, ενάμι...

Με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo

Νέα αρχή κάνει στη ζωή του ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνδρας που έχασε γυναίκα και παιδί με τον πιο φρικτό τρόπο πριν από 1,5 χρονο στο τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η οικογένεια των Πατμάνογλου-Παπαδοπούλου, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα όπου διέμεναν με προορισμό την Πτολεμαΐδα -τόπο καταγωγής της 33χρονης- για το τριήμερο, σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου λόγω φυσικής ανάγκης.

Ο 41χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και μπήκε στην τουαλέτα. Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία και ο τρίχρονος γιος τους Παύλος παρέμειναν στο αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή η Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, όπως φαίνεται από τα βίντεο αλλά και όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες άλλων οδηγών τους οποίους είχε προσπεράσει νωρίτερα, μπήκε στον παράδρομο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και καρφώθηκε σαν πύραυλος πάνω στο Honda Civic σκορπώντας τον θάνατο.

Η 33χρονη Αποστολία και ο τρίχρονος γιος της, όπως και ο οδηγός της Porsce απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός, συνομήλικος φίλος του Γιώργου Βακάκη, εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο μέτρα μακριά και σκοτώθηκε.

ΣΟΚ στο πανελλήνιο από το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας-Νεκρός ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την είδηση του γάμου του έκανε γνωστή η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ!

Ο γάμος αναμένεται στις Αρχές Δεκέμβρη!

Η συγκλονιστική ανάρτηση του τραγικού πατέρα που έχασε σύζυγο και παιδί στο φρικτό τροχαίο της Θήβας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight