Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ροζάνα Κουτσούκου δεν θα είναι το Next Top Model της Ελλάδας!

Η Ροζάνα Κουτσούκου δεν θα είναι το Next...

Αποχώρησε από το παιχνίδι

Άλλη μία αποχώρηση "τάραξε τα νέρα" του Next Top Model. Η 21χρονη Ροζάνα Κουτσούκου μπορεί να μην είχε ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της μέσα στο παιχνίδι.

 

Αυτή η Τρίτη όμως ήταν η τελευταία της στον διαγωνισμό

 

Τελευταίες μαζί με την Ροζάνα, πήραν τις φωτογραφίες τους η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ξανθή Τζερεφού. Τα κορίτσια δεν κατάφεραν να αποδώσουν πάνω στην πλωτή πασαρέλα έτσι όπως θα ήθελαν οι κριτές, ενώ για την απόφαση της αποχώρησης έλαβαν υπόψη τους και την πορεία της καθεμιάς διαγωνιζόμενης.

Η Ροζάνα ξεκίνησε να δακρύζει πριν η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει ποια είναι η κοπέλα που αποχωρεί καθώς με την Ξανθή Τζερεφού είχαν έρθει κοντά και πίστευε πως «δεν πρέπει να φύγει καθώς πρεσβεύει κάτι πάρα πολύ δυνατό».

 

"Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σήμερα και μια νέα αρχή από δω και πέρα..
Οι εμπειρίες που πηρά μέσα από το GNTM ήταν μοναδικές ,οι αναμνήσεις άπειρες ,η αγάπη σας σε όλο αυτό που έκανα ήταν τρομερά συγκινητική, η στήριξη σας για μένα είναι δύναμη για να συνεχίσω σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Τα μηνύματα σας μου δίνουν τόση μεγάλη χαρά με υπέροχα αληθινά λόγια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε έμενα παρόλο που δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον χώρο!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ!!!!" έγραψε στο Instagram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight