Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθητής στην Πάτρα έριξε γροθιά σε συμμαθητή του και τον έστειλε στο νοσοκομείο! Η μητέρα του θύματος, μίλησε στο thebest.gr

Μαθητής στην Πάτρα  έριξε γροθιά σε συμμ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Υπέστη θλαστικά τραύματα - Ανησυχία στους γονείς

Το thebest.gr μίλησε με την μητέρα του μαθητή της 1ης Γυμνασίου, σχολείου της Πάτρας, που πριν από 15 ημέρες έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητή του, στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος. Η λεκτική αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει ακόμη και από την ώρα του μαθήματος.

 

Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του στο κεφάλι και τον έστειλε με κάταγμα κρανίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου


Σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή που κατέληξε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αρχικά στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου, ο γιος της δέχτηκε απροειδοποίητα ισχυρή γροθιά στο πρόσωπο, η οποία των σώριασε στο έδαφος.

Το παιδί διαπιστώθηκε πως είχε θλαστικά τραύματα στο κρανίο του και έπρεπε να διαπιστωθεί εαν είχε υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη, κάτι που οδήγησε στο ΠΓΝΠ και σε αξονική τομογραφία, τον νεαρό μαθητή.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένειά του, ο 13χρονος μαθητής δεν υπέστη κάποια πιο σοβαρή βλάβη, παρά την εξωτερική βαριά εικόνα στο πρόσωπό του.

Η μητέρα του, προχώρησε σε μήνυση κατά του μαθητή αλλά ακόμη και μήνυση στους γονείς του, για παραμέληση ανηλίκου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο μαθητής αποβλήθηκε για 2 ημέρες.

Πλέον η οικογένεια του νεαρού μαθητή, θέτει ζήτημα παραμονής ή όχι στο σχολείο, τόσο του γιού της όσο και του μαθητή που τον χτύπησε, βάζοντας ζήτημα αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.

Το θέμα κοινοποιήθηκε πρόσφατα και σε γνωστή ομάδα στα social media.

Το bullying στο χώρο των σχολείων είναι κάτι που υπήρχε και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να υπάρχει, σύμφωνα με την κα Ελένη, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις