Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Βράζει" η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη-Επιστολή της Πηνελόπης Αλιβιζάτου με αιχμές για ανηθικότητα και πολιτικά παιχνίδια

"Βράζει" η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη...

Η επιστολή του μέλους της Γραμματείας και του Συντονιστικού

Σαφείς αποστάσεις από τις διαδικασίες στήριξης της υποψηφιότητας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργου Ρώρου για το Δήμο της Πάτρας από τη δημοτική παράταξη ΡΑΠ –  Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, παίρνει η Πηνελόπη Αλιβιζάτου, μέλος της Γραμματείας και του Συντονιστικού της ΡΑΠ. Η κυρία Αλιβιζάτου, με ανοικτή επιστολή της, η οποία εστάλη στο thebest.gr, κάνει λόγο για «πολιτικά και αυτοδιοικητικά, με το άψυχο σώμα της παράταξης» και για «αυτοκατάργηση της δημοτικής παράταξης».

"Αγαπητοί συναγωνιστές, μέλη του συντονιστικού της ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ,

Δεν τα πάτε και τόσο καλά με τους αριθμούς και με τις δημοκρατικές διαδικασίες. Κατά την κρίσιμη συνεδρίαση της ΡΑΠ στις  9/11/2018, την «εξαντλητική διαβούλευση» και  την ψηφοφορία για την επιλογή του υποψήφιου επικεφαλής της ΡΑΠ,  την ολοκληρώσατε χωρίς απαρτία.

Την επιστολή-καταγγελία των διαδικασιών που ακολουθήσατε, υπέγραφαν εννιά (9) μέλη του συντονιστικού και όχι πέντε (5) και στα μέλη αυτά προστίθενται όσα, μεμονωμένα, διαφώνησαν για την αυτοκατάργηση της δημοτικής παράταξης. Επί της ουσίας, με τον τρόπο που λειτουργήσατε και αποφασίσατε, επιβεβαιώσατε απόλυτα και το περιεχόμενο της επιστολής-καταγγελίας. Ως μέλος της ΡΑΠ από την ίδρυσή της, θεωρώ ότι δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να παιχνιδίζετε πολιτικά και αυτοδιοικητικά, με το άψυχο σώμα της παράταξης.

Επιπλέον, δεν είναι ηθικό να «κουβαλάτε» και να διανθίζετε το όργανο του συντονιστικού με φερτό «επίλεκτο», για να λασπολογήσει για την εκπρόσωπο της παράταξης στο Δημοτικό συμβούλιο, Ουρανία Μπίρμπα, αλλά και για όποιον άλλον, από τους αποχωρήσαντες από το όργανο του συντονιστικού.

Καλή συνέχεια σε τέτοιου είδους διαδικασίες".

Αλιβιζάτου Πηνελόπη μέλος της Γραμματείας και του Συντονιστικού της ΡΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις