Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Σταν Λι, τον άνθρωπο που ξύπνησε τον υπερήρωα μέσα μας

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Σταν Λι, τον...

Είχε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας από το 2011

«Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Stan Lee. Για δεκαετίες ολόκληρες χάρισε σε νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία, περιπέτεια, έμπνευση, δύναμη, φιλία, χαρά, άνεση και μία διαφυγή από την καθημερινότητα. Μόνο αγάπη και ευγένεια έδινε στους γύρω του και θα αφήσει τη σφραγίδα και το στίγμα του σε τόσες, τόσες ψυχές. Excelsior!».

Αυτά τα εγκωμιαστικά λόγια έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ο ηθοποιός Κρις Έβανς που υποδύθηκε έναν από τους κόμικ υπερήρωες του σύμπαντος του Σταν Λι, τον Κάπτεν Αμερικα. Ο Σταν Λι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών και πραγματικά όλο τo Χόλιγουντ και όλοι οι υπερήρωες της διπλανής πόρτας τον αποχαιρετούν μαζί και με τους φαν του κινηματογραφικού κόσμου της Μάρβελ.

Ο εκλιπών από το 2008 και το φιλμ "Iron Man» φρόντιζε πάντα να κάνει σύντομες cameo εμφανίσεις στις ταινίες της Μάρβελ ενθουσιάζοντας τους φαν. Το 2008 είχε τιμηθεί από τον τότε Αμερικανό Πρόεδρο George W. Bush με το Εθνικό Μετάλλιο των τεχνών, μία μεγάλη τιμή και αναγνώριση. O θρυλικός Σταν Λι υπήρξε Αμερικανός συγγραφέας & εκδότης. Ήταν αρχισυντάκτης, εκδότης και τελικά επίτιμος πρόεδρος της εταιρίας Marvel Comics. Είχε γεννηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 1922, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και απεβίωσε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στο Ιατρικό Κέντρο Κέδροι και Σινά, στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Στα social media αποχαιρετούν τον Σταν Λι, τον άνθρωπο που ξύπνησε τον υπερήρωα μέσα μας, και ο Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool) αλλά και η DC Comics και πολλοί απλοί θαυμαστές.

Ακόμα μίλησαν και έγραψαν για τον Σταν Λι, η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Λάρι Κινγκ, ο Χιου Τζάκμαν, κ.α. όπως είδαμε στην ανάρτηση του flix.gr.

*Έντονη ήταν η συγκίνηση και στην Πάτρα, στους εδώ λάτρεις του κόσμου της Μάρβελ & των υπερηρώων που δημιούργησε ο Σταν Λι όπως ο Σπάιντερμαν, ο Hulk, ο Iron Man, o Τhor, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture