Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΓΕΦΥΡΕΣ»- ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΨΥ

ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τέχνη και κοινωνική ευαισθησία

Αυτή την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο καφέ «Γέφυρες» του ΣΟΨΥ Πάτρας θα εκτεθούν τα έργα ζωγραφικής της γνωστής συμπολίτισσας Νίας Μπουρίτσα. Το δίωρο 8-10 μ.μ. αναμένεται να συγκεντρωθεί εκεί πολύς κόσμος για να ανακαλύψει την εικαστική πλευρά μιας δημιουργικής γυναίκας που έχει συνδεθεί με την αλλοτινή εμπορική Πάτρα και το αξέχαστο και πρωτοποριακό για την εποχή του πολυκατάστημα «Μουστάκης».

Οι πίνακες διακρίνονται για τους ήρεμους χρωματικούς τόνους και την έμπνευση από την καθημερινότητα. Η δημιουργός χρησιμοποιεί ακρυλικά σε μουσαμά απεικονίζοντας φρούτα, τοπία και απλά θέματα. Θα προσφερθούν καφές, κρασί και ποτό σε συμβολικές τιμές με δωρεάν συνοδευτικά. Τα έσοδα της εκδήλωσης – από πώληση των εκθεμάτων και το καφέ- θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΣΟΨΥ. Μήνυμα είναι: «Ας είμαστε όλοι εκεί να χτίσουμε τις δικές μας «Γέφυρες» επικοινωνίας και αλληλεγγύης μέσα από τη δύναμη της τέχνης».

 

* Θυμίζουμε πως ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί το βασικό φορέα αυτοοργάνωσης και αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας και των οικογενειών τους. Αποστολή του η παροχή υπηρεσιών ενδυνάμωσης και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Πρόπερσι στην οδό Πατρέως 86 εγκαινίασε το καφέ «Γέφυρες» το πρώτο καφέ όπου εργάζονται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View