Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κι όμως, για τις αποσυνδέσεις στο router του ιντερνετ σας, μπορεί να φταίει ένα... λαμπατέρ! Διαβάστε τι πρέπει να ελέγξετε

Κι όμως, για τις αποσυνδέσεις στο router...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ηλεκτρολογικά προβλήματα εντείνουν το πρόβλημα

Οι τεχνικοί εταιρειών ποιότητας υπηρεσιών διαδικτύου, έχουν έρθει αντιμέτωποι με ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Από καλώδια τα οποία έχουν μασήσει ποντίκια, εώς λαμπατέρ και ανελκυστήρες που προκαλούν διακοπές στο ιντερνετ μιας ολόκληρης πολυκατοικίας ή ενός διαμερίσματος.

Τα ντίμερ που πολλοί χρησιμοποιούν για να πετύχουν ημίφως στο δωμάτιό τους, ευθύνονται για σοβαρά προβλήματα αποσυνδέσεων στα ρούτερ τους. Ο "θόρυβος" που προκαλείται στα ηλεκτρολογικά επηρρεάζει την ποιότητα του παρεχόμενου ιντερνετ, τα fec errors απογειώνονται στο router και οι αποσυνδέσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόβλημα δεν είναι ο πάροχος του διαδικτύου σας, αλλά η εγκατάσταστη των ηλεκτρολογικών σας. Η σύνδεση του ρούτερ πάνω σε ups έχει αποδειχθεί οτι δεν λύνει το πρόβλημα.

Αν έχετε αποσυνδέσεις λοιπόν, σκεφθείτε σοβαρά να αντικαταστήσετε τα ντίμερ (τις συσκευές δηλαδή που με ένα ποτενσιόμετρο, αυξομειώνουν την ένταση στους συνδεδεμένους λαμπτήρες σας).

Καλύτερα να έχετε διακόπτες on/off παρά να ταλαιπωρηθείτε για μήνες, με συνεργεία παρόχων ιντερνετ, ηλεκτρολόγους και άλλα περιττά έξοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις