Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Προβλέψεις για Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς για το 2019

Προβλέψεις για Αιγόκερους, Υδροχόους και...

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, όπως κάθε χρόνο, δίνει τις προβλέψεις του για το 2019. Πώς θα επηρεάσει και ποια ζώδια η είσοδος του Δία στον Τοξότη; Τι θα φέρουν οι εκλείψεις, αλλά και τι θα προκαλέσει η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο;

Τι θα φέρει το 2019 σε κάθε ζώδιο; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

 

Αιγόκερως

Η χρονιά αυτή προβλέπεται καθοριστική για το μέλλον σας.  Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στο ζώδιό σας, αποτελούν το βασικό σκηνικό της καθημερινότητάς σας σε όλη την πορεία της χρονιάς αυτής.

Μπορεί να αγωνιστείτε ή να δυσκολευτείτε στην πορεία της, αλλά ότι καταφέρετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το μέλλον. Χωρίς να είναι δύσκολη πορεία, κρίνεται λόγω των πλανητικών συνδυασμών κρίσιμη το Χειμώνα και το Καλοκαίρι, αποφασιστική την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

Ο Ποσειδώνας από τη θέση του στους Ιχθείς, θα διατηρήσει αρκετές ασάφειες ακόμα μέσα σας. Ωστόσο οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι από το τέλος Μαρτίου και μετά.

Έτσι λοιπόν στην πορεία της Άνοιξης και στη συνέχεια του Καλοκαιριού αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Όσοι  νιώθετε απομονωμένοι  από κάποιους που αγαπάτε δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε καλύτερες προσπάθειες για να τους πλησιάσετε.

Οι σύνοδοι του Πλούτωνα με τον Κρόνο θα σας ωριμάσουν, ενδεχομένως να σας πιέσουν τα γεγονότα ψυχολογικά, θα μπορέσετε όμως να τα αντιμετωπίσετε στο τέλος. Από τον Μάιο και μετά και με την βοήθεια της αρμονίας Ουρανό από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, θα σας δώσει το κουράγιο για αναθεωρήσεις και καινούρια ξεκινήματα.

Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου θα ανατρέψουν κάποια άμεσα σχέδιά σας και θα δοκιμάσουν προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις.

Τα αισθηματικά σας λοιπόν και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε αλλά και να επιμεληθείτε πολύ. Μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Η προσπάθειά σας να επιτύχετε κάτι, ίσως παρεμποδιστεί. Δεν πρέπει να πτοηθείτε ακόμα και όταν τίποτα δεν σας γεμίζει ουσιαστικά. Βρείτε το κουράγιο, τους πρώτους μήνες, να μείνετε μόνοι, προκειμένου να βάλετε μια τάξη μέσα σας. Από τον Απρίλιο όμως και μετά, επιδιώξτε μια καινούρια γνωριμία, ρισκάροντας ακόμα την εκδοχή μιας απογοήτευσης.

Συνειδητοποιήστε πως υπάρχουν εκκρεμότητες σε μια σημαντική σχέση σας. Το λάθος είναι ότι μέχρι τώρα δεν την αντιμετωπίσατε αρκετά σωστά και με ειλικρίνεια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το κάνετε. Αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις σας, αποφύγετε να πάρετε το ρόλο του επικριτή και μην πείτε τις αλήθειες εκείνες που θα πληγώσουν τους άλλους όσο και αν αντικειμενικά έχετε δίκαιο.

Κάντε τον κόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι  οι νεότεροι  και λιγότερο προκατειλημμένοι  σε καινούριες συναισθηματικές εμπειρίες ή περιπέτειες που θα προκύψουν. Δεν είναι η περίοδος τώρα που θα βρείτε την μεγάλη αγάπη. Είναι το χρονικό διάστημα που η ζωή και η μοίρα σας εκπαιδεύουν, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι στον έρωτα ή στην αγάπη την επόμενη χρονιά.

Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο επαγγελματικός, σε συνάρτηση με τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Κι εδώ υπάρχει αγώνας, δρόμος, κόπος αλλά και εξέλιξη. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει πολλούς  να επεκταθείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Οι υπόλοιποι  θα νιώσετε συχνά καταπιεσμένοι  από το σύστημα ή την εργοδοσία. Όλοι  σχεδόν θα ζήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα γίνουν με κουραστικό τρόπο.

Ακόμα μια φορά πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να τηρήσετε αυστηρό προγραμματισμό, τόσο στον χρόνο, όσο και στις δραστηριότητές σας.

Αν δε, είστε σίγουροι  ότι τοποθετήσατε λάθος μια φιλοδοξία σας, μην διστάσετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον που απευθυνθήκατε, ή προς το αντικείμενο. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, θα είστε εκτεθειμένοι  στην επιρροή των εκλείψεων, αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους της δουλειάς σας, όπως και δραστηριότητες, αβέβαιες που μπορεί να σας εκθέσουν.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για την αίσθηση μιας μικρής ανάκαμψης. Προνοήστε για τις περιόδους των εκλείψεων που σας ανάφερα, αποφεύγοντας να κάνετε περιττά έξοδα ή από ευαισθησία, υποχωρώντας απέναντι σε κάποιους και να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Παρά το διαρκές άγχος που θα έχετε σε αυτόν τον τομέα, τα περισσότερα οικονομικά σας προβλήματα θα έχουν λυθεί, ανακουφίζοντάς σας ψυχολογικά και δίνοντάς σας μικρά καινούρια περιθώρια για να καλύψετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες, ή να επιδοθείτε σε κάποιες αναζητήσεις.

Τέλος, το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιό σας και είναι η περίοδος που έχετε καλύτερες προοπτικές να σταθεροποιήσετε μια καινούρια βάση επάνω στην οποία θα στηρίξετε όλη σας την ζωή τα επόμενα χρόνια.

Υδροχόος

Το 2018 σας προειδοποίησε για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας.  Το 2019 έρχεται να τις μεγεθύνει αναγκάζοντάς σας να πάρετε καινούρια στάση και θέσε απέναντι σε όλους τους τομείς.  Η χρονιά δεν είναι κακή, ούτε εύκολη στην καθημερινότητά της. Το βέβαιο είναι ότι οι δυσκολίες του παρελθόντος πέρασαν οριστικά.

Αναμφίβολα σας περιμένουν καινούριες ευθύνες. Ωστόσο από τα μέσα Μαρτίου και μετά μια καινούρια περίοδος ζωής, γίνεται πιο σαφής με πολλές ευκαιρίες για εκσυχρονισμό και ανανέωση που απαιτούν όμως αποφασιστικότητα και θάρρος για να γίνουν αξιοποιήσιμες σε βάθος.

Ο Ουρανός στον Ταύρο σταθεροποιείται από τον Μάρτιο του 2019 και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2025. Δίνει νέα κατεύθυνση στις φιλοδοξίες σας και σας υποχρεώνει να γίνετε πιο πρακτικοί στην συμπεριφορά σας. Από την άλλη όμως, η παρουσία του Πλούτωνα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα διατηρήσει έντονες τις υπαρξιακές σας ανάγκες και ορισμένες στιγμές θα προκαλέσει φόβους και εφιάλτες μέσα από γεγονότα. Αυτήν την εκδοχή αντιμετωπίστε την με θάρρος. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που έχετε και τις είχατε ξεχάσει και επιδοθείτε σε κάτι δημιουργικό το οποίο να σας εκφράζει σαν χαρακτήρας.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι χαρές αλλά ούτε και τα εμπόδια. Σε αυτά θα παρατηρηθεί μια συνεχής εναλλαγή την οποία και θα πρέπει να συνηθίσετε. Οι πρώτοι μήνες θα σας διατηρήσουν σε μια ασαφή κατάσταση.

Από τον Απρίλιο και μετά όμως θα νιώσετε περισσότερο ανακουφισμένοι  και θα πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρουν με την σειρά τους χαρές και κατακτήσεις. Συνειδητοποιήστε τι μπορείτε να δώσετε και τι ακριβώς χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε επίσης ότι αφήνετε πίσω το παρελθόν και συνήθειες που είχατε πολλά χρόνια. Μια νέα εποχή εμπειριών και αναζητήσεων έρχεται τώρα και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτήν. Θεωρητικά θέλετε πάντα αλλαγές, αλλά πρακτικά διστάζετε να τις κάνετε.

Ο Δίας στον Τοξότη είναι ένα πλάγιο δώρο που θα δοθεί στα ερωτικά σας το 2019. Αυτό θα το εισπράξετε περισσότερο οι ελεύθεροι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ίσως ήρθε η εποχή να βρείτε ερωτικούς συντρόφους με περισσότερη κατανόηση ή μεγαλύτερη συγγένεια με την δική σας ιδιοσυγκρασία. Αφήστε το χρόνο να το αποδείξει! Φροντίστε να έχετε υπομονή, συμπεριφερόμενοι  σωστά στην καινούρια σχέση που θα κάνετε και να είστε σίγουροι ότι μέχρι τα μέσα του προσεχούς Φθινοπώρου, η σχέση αυτή, ή θα έχει εδραιωθεί, ή θα έχει… εξαερωθεί!  Πριν όμως αγωνιστείτε για την ελευθερία ή την δέσμευσή σας, εκτιμήστε το αντίτιμο που αυτή συνεπάγεται και δείτε αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε.

Τα επαγγελματικά σας κρύβουν αγώνα αλλά και κάποιες κατακτήσεις. Είτε πρόκειται για βιοποριστική εργασία, είτε για επιχειρηματική δραστηριότητα. Ήρθε η στιγμή να επιβεβαιωθούν η δύναμη και οι ικανότητες που έχετε και από τον Μάιο να προχωράτε πιο σταθερά σε αυτόν τον τομέα.  Θα υπάρξουν αλλαγές που θα επιβληθούν από τις εξωτερικές συνθήκες. Έχουν σκοπιμότητα να γίνουν γι αυτό μην γίνεστε αντιδραστικοί. Πολλοί  θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες προσαρμογής σε ένα καινούριο περιβάλλον δουλειάς, μην τις αρνηθείτε!

Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθείς, ρυθμίζει ακόμα μια φορά τα οικονομικά σας. Δεχόμενος καλύτερες όψεις από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας βοηθά να τα καταφέρετε. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που θα παρασυρθείτε σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε. Μην φοβηθείτε τις περιστασιακές δυσκολίες ή τον περιορισμό της ρευστότητας του χρήματος. Σύντομα θα μπορείτε να το ξεπερνάτε. Αποφύγετε αβέβαιες επενδύσεις και προσπαθήστε να μειώνετε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες.

Τέλος μην εκτίθεστε σε κινδύνους και προσέξτε την υγεία σας τους χειμερινούς αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η χρονιά αυτή σας βοηθά να αλλάξετε πολλά πράγματα και να κλείσετε οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν.

Ιχθύς

Συγκριτικά με τους υπόλοιπους 11 ζωδιακούς τύπους, ευχάριστο φαίνεται το 2019 για τους περισσότερους  από εσάς, γιατί υπόσχεται πολλά και θετικά.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βοηθούν να υλοποιήσετε προσδοκίες που δεν καταφέρατε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ουρανός στον Ταύρο, σας βοηθά να γίνετε περισσότερο εκτελεστικοί.

Ο Δίας όμως στον Τοξότη σας δίνει μεγαλύτερες ευκαιρίες να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι η εποχή που μπορείτε να νικήσετε σε έναν επαγγελματικό ανταγωνισμό, να επιβιώσετε σε μια περιστασιακή δοκιμασία και να κερδίσετε μια βράβευση ή μια διάκριση καθώς οι ικανότητές σας θα γίνουν ευρέως αποδεκτές.

Οι μεγάλοι πλανήτες σε όψεις με το ζώδιό σας,  σας βοηθούν σε αφύπνιση, δράση και παράλληλα σας υποχρεώνουν να γίνετε πιο πρακτικοί  και ρεαλιστές, αποφεύγοντας τους κινδύνους των γνωστών ψευδαισθήσεών σας.  Είναι η εποχή που παρά την γενικότερη δυσκολία μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες σας.  Ολοκληρώνετε επίσης κύκλους του παρελθόντος για να αρχίσετε ένα χρόνο αργότερα καινούριους,

Δεν φημίζεστε για την πρακτικότητά σας, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια σας δίδαξαν πολλά. Η αγάπη σας για την ζωή, σας υποχρεώνει να προσαρμοστείτε στους νέους κανόνες που επικρατούν και να γίνετε περισσότερο πρακτικές και προνοητικές.

Τα αισθηματικά σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Παρά τις αλλαγές και την ωριμότητά σας, είναι ένας τομέας δύσκολος και θέλει πολλή συζήτηση. Συζήτηση από εσάς και συζήτηση από τους άλλους. Τα πράγματα πήραν ήδη το δρόμο τους μετά το 2015 και ήρθε η εποχή να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Βέβαια οι αποφάσεις είναι μια δύσκολη υπόθεση για εσάς, γιατί συχνά, τα συναισθήματά σας μπερδεύονται. Αλλά και η λογική σας δεν είναι πάντα εύστοχη, γιατί επηρεάζεται από τα πραγματικά στοιχεία. Συνήθως οι σχέσεις που κάνετε αγγίζουν καταστάσεις έξω από το πραγματικό και το πρακτικό.

Πρέπει λοιπόν να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες εφέτος, για να μην παιδεύεστε. Δείτε αν αυτό που έχετε να προσφέρετε, ωφελεί τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, όπως και εκείνον που θα γνωρίσετε αν διαθέτει τις προϋποθέσεις να σας καλύψει. Πάνω από όλα μην βιάζεστε και μην απογοητεύεστε εύκολα. Ο έρωτας και τα αισθηματικά θέλουν δουλειά. Μετά τον Απρίλιο με λίγο εξαίρεση τον Ιούλιο και μεγαλύτερη ταχύτητα από τον Αύγουστο, τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα θα προχωρήσουν και οι σχετικές σας ανάγκες θα καλύπτονται ικανοποιητικότερα.

Ο επαγγελματικός τομέας είναι το καλό σας χαρτί για την χρονιά αυτή. Ο Δίας στον Τοξότη σας δίνει νέες ευκαιρίες να βελτιώσετε τον παράγοντα της τύχης να αυξήσετε την δημοτικότητά σας και να διακριθείτε περισσότερο. Κάποιους σας βοηθά να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, βρίσκοντας το σωστό. Κάποιοι  άλλοι  να έχετε μια προώθηση σε θέση, ή μια προαγωγή.

Οι ελεύθεροι  επαγγελματίες θα αγωνιστείτε ακόμα μια χρονιά, αλλά θα συντηρήσετε ευκολότερα τη δουλειά σας και ίσως και να την εξελίξετε. Τα επόμενα χρόνια που έρχονται, παρά την γενικότερη δυσκολία του κόσμου,  θα σας δικαιώσουν επαγγελματικά, αν είστε εργατικοί με το αντικείμενο που επιλέξατε και ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Στον οικονομικό τομέα φανείτε προνοητικοί. Τα χρήματά σας δεν θα είναι πάντα ανθηρά, αλλά σταδιακά  μπορούν να γίνουν ικανοποιητικά, αν δεν κάνετε λάθη στη διαχείριση και αν δεν είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην βιαστείτε να επεκταθείτε, αλλά και όσοι είστε απογοητευμένες από το παρελθόν, μην βιαστείτε να θεωρήσετε  τον εαυτό σας χαμένο οικονομικά.  Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε να τα καταφέρετε!

Προσέξτε την υγεία σας όσες έχετε λόγο, ελέγχετε τον εαυτό σας όταν οδηγεί ή όταν μετακινείται και φροντίστε ιδιαίτερα τη διατροφή σας! Το 2019 είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος και ένα εφαλτήριο για μεγαλύτερες νίκες τη χρονιά που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight