Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο εσωτερικό της υπερπολυτελούς βίλας του Γιάννου Παπαντωνίου στη Σύρο - Σήμερα ενοικιάζεται έναντι 3.000 ευρώ τη βραδιά...

Στο εσωτερικό της υπερπολυτελούς βίλας τ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η επίμαχη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα από το 2016, οπότε το όνομα της συζύγου του ενεπλάκη στη λίστα Λαγκάρντ. Η βίλα πωλήθηκε εδώ και καιρό ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του προφυλακίστηκαν αλλά η περιέργεια για το πώς είναι το εσωτερικό της ονειρικής κατοικίας στη Σύρο παραμένει.

Η βίλα των 224 τμ χτίστηκε το 2002 στη περιοχή Λαγγόνια της Σύρου.  Είναι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ κι έχει θέα το απέραντο γαλάζιο και γειτονεύει με τη βίλα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, πισίνα με υδρομασάζ, ιδιωτική παραλία, τεράστιους εξωτερικούς χώρους με τραπεζαρίες .

Μάλιστα, λέγεται ότι εκεί πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έχει βρεθεί στο νησί ως καλεσμένος της Κλοντίν Ριπέρ, πρώην συζύγου του Γάλλου πρεσβευτή στην Αθήνα Ζαν Μορίς Ριπέρ.

Ο Παπαντωνίου πούλησε τη βίλα όταν ήρθε στο φως η λίστα Λαγκάρντ το 2016, στην οποία συμπεριλαμβανόταν το όνομα της συζύγου του.

Αγοραστής ήταν  Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος την αγόρασε 1.800.000 ευρώ.

Ο Ελληνοαμερικανός αγοραστής ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά στην Καλιφόρνια και διατηρεί γραφείο με τον αδελφό του στο Μαρούσι.

Σήμερα η βίλα ονομάζεται «BluEros», και ενοικιάζεται σε γνωστές πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών, στην τιμή των 3.000 ευρώ τη βραδιά στη high season.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight