Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

22-23/12 ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ -GUESTS ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

22-23/12 ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚ...

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει 9 Δεκεμβρίου 2018

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι δοκιμές των τμημάτων της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο του Οργανισμού, που τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018, Σάββατο και Κυριακή, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, στις 8 και 7.30 το βράδυ, αντιστοίχως, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αχαΐας και την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Οι γιορταστικές και επίσημες αυτές συναυλίες, που ως γνωστόν, αποτελούν τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της πόλης μας, θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή της 40μελούς ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ‘’SINFONICA’’, των δύο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών, Μίνας Πολυχρόνου [soprano] και Γιάννη Γιαννίση [baritone], της Ακαδημίας χορού και Dance A Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και των Χορωδιακών και Ορχηστρικών τμημάτων του Οργανισμού, ήτοι σύνολο 350 ερμηνευτές.

Η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί για μεν τα μέλη του Οργανισμού, από 2 Δεκεμβρίου, ενώ για το ευρύτερο κοινό από 9 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με νεότερες ανακοινώσεις της Πολυφωνικής.

 

Ο βαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης.

Ο βαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης.

Ο βαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης.

Η σοπράνο Μίνα Πολυχρόνου.

Η σοπράνο Μίνα Πολυχρόνου.

Η σοπράνο Μίνα Πολυχρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture